ببین این رژیم 5 روز در هفته فیدینگ هستی و دو روز فست البته از 5 روز فیدینگ یه روز هم پروتئین هست و روزهای فیدینگ نباید بیشتر از 1500 بخوری و فست ها بیشتر از 500 نمیتونی بخوری البته که نان و برنج اینا هم در روزهای فست خیلی محدود میشه و روزهای فست باید بینش 3 روز فاصله باشه و قطعا نکاتی داره این رژیم که باید رعایت شه تا ریزش مو نگیری و صورتت ضعیف نشه و..... من هر روز رژیم فردا را میزارم خاستی با من باشی برنامه دارم
برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
من از اول هفته سالم خوری وکم خوری رو شروع کردم به جز دیروز و امروز هم مرتب ورزش کردم . ولی امروز مهمون داشتم نشد. کالری شماری هم میکنم و کمتر از کالری مورد نیاز مصرف کردم خدا رو شکر . امیدوارم زود جواب بگیرم
من اگه امضامو بخونی خیلی کم کردم با کالری شماری ولی الان دیگه کالری شماری جواب نمیده بهم درج ...
آفرین به اراده ات خیلی خوب کم کردی پس مطمئن باش با 5 دو زیر وزن هدفت هم میرسی چون این رژیم اراده میخاد و اینم بگم 37 روزه هست برنامم که اگه به وزن ایده آلت نرسیدی دوباره تکرار میکنی
برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤