2777
2789
عنوان

رژیم 5 به 2

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 71 پست
استارتر میگم کاش ی توضیح کامل میدادی 

ببین این رژیم 5 روز در هفته فیدینگ هستی و دو روز فست البته از 5 روز فیدینگ یه روز هم پروتئین هست و روزهای فیدینگ نباید بیشتر از 1500 بخوری و فست ها بیشتر از 500 نمیتونی بخوری البته که نان و برنج اینا هم در روزهای فست خیلی محدود میشه و روزهای فست باید بینش 3 روز فاصله باشه و قطعا نکاتی داره این رژیم که باید رعایت شه تا ریزش مو نگیری و صورتت ضعیف نشه و..... من هر روز رژیم فردا را میزارم خاستی با من باشی برنامه دارم 

برای شادی روح پدر بزرگ و مادر بزرگم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید 🙏🙏🙏🙏
سلام استارتر . منم باهات شروع میکنم می‌خوام چند کیلو کم کنم . لطفا لایکم کن

خوش اومدی عزیزم انشاالله تا آخرش باشی تا نتیجه را ببینی 👌🏻👌🏻✌️✌️🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین این رژیم 5 روز در هفته فیدینگ هستی و دو روز فست البته از 5 روز فیدینگ یه روز هم پروتئین هست و ر ...

من اگه امضامو بخونی خیلی کم کردم با کالری شماری

ولی الان دیگه کالری شماری جواب نمیده بهم 

درجا میزنم ۱۰۰ گرم ۱۰۰ گرم کم‌میکنم یا کم نمیکنم 

واقعا خسته شدم

ممنون میشم اگه هر روز تگم کنم تا ببینم رژیم رو

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
خب موهات ریخت یا چی میخوری  سبوس برنج خوبه بخورم؟

موهاتو سعی کن ۲ ۳ سانت کوتاه کنی

هروز شب قبل خواب زینک پلاس بخور

سبوس برنج ب ماست اضافه کن بخور

و یک روز درمیان کف سرتو با روغن زیتون ماساژ بده نیم ساعت بعدش بشور 

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

من از اول هفته سالم خوری وکم خوری رو شروع کردم به جز دیروز و امروز هم مرتب ورزش کردم . ولی امروز مهمون داشتم نشد. کالری شماری هم میکنم و کمتر از کالری مورد نیاز مصرف کردم خدا رو‌ شکر . امیدوارم زود جواب بگیرم

من اگه امضامو بخونی خیلی کم کردم با کالری شماری ولی الان دیگه کالری شماری جواب نمیده بهم  درج ...

آفرین به اراده ات خیلی خوب کم کردی پس مطمئن باش با 5 دو زیر وزن هدفت هم میرسی چون این رژیم اراده میخاد و اینم بگم 37 روزه هست برنامم که اگه به وزن ایده آلت نرسیدی دوباره تکرار میکنی 

من از اول هفته سالم خوری وکم خوری رو شروع کردم به جز دیروز و امروز هم مرتب ورزش کردم . ولی امروز مهم ...

انشالله موفق میشی ✌️ ادامه بده 

آفرین به اراده ات خیلی خوب کم کردی پس مطمئن باش با 5 دو زیر وزن هدفت هم میرسی چون این رژیم اراده میخ ...

فداتشم

دستت دردنکنه حتما ادامه میدم‌

عزیزم رژیم فردا چطوره 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

گلم از امروز شروع میکنید؟

آره دیگه ان‌شاالله فردا فست هستیم دیگه این شنبه که میرسه همون شنبه ایی هست که متتظرشیم😜😊😉

آره دیگه ان‌شاالله فردا فست هستیم دیگه این شنبه که میرسه همون شنبه ایی هست که متتظرشیم😜😊😉

دارم پسرم را خواب میکنم تا نیم ساعت دیگه میذارم