بچه هاا من امروز ۷ روز از پریودم گذشته یه بار بی بی زدم مثبت کاذب بود بقیه اش همش منفی... دیگه گذاشتم این ماه نمیشه و هر کاری کردم پریود شم ولی نشد که نشد.. دیروز گفتم خدایا همیشه با تو توکل کردم همیشه با قران تو کارامو پیش بردم.. اگه حامله هستم بهم بگو اگه نیستم بازم بگو... قرانو وا کردم اومد (ما به تو کتاب بزرگی نازل کردیم از انکار مردم دلگیر مباش و صبر کن)عین آیه یادم نیس ولی اینا یادمه... این باعث شد دو دل بشم شب نیت کردم نماز شب آرزوها رو بخونم... یه ساعت و نیم حدودا طول کشید تموم شدم از نماز گفتم خدایا من که گفته بودم راضیم به رضای تو... هیچ امیدی هم به این ماه نداشتم... خدایا تو امیددادی بهم ...قران تو امیدوارم کرد.. یه بار دیگه بهم بگو... قرانو باز کردم الانم تنم لرزید اینو مینویسم(اومد وقتی روح را فرستادیم تا مریم را بارور کند و او باورش نمیشد که نه شویی مرا لمس کرده نه ازدواج کرده ام... و این داستان...) دیگه خیلی خیلی امیدوار شدم... شب با شوهرم رفتیم بی بی چک خریدم با توکل به خدا تست کردم ولی بازم منفی بود. صب تست کردم بازم منفی... دیگه دارم دیوونه میشم... دوشنبه میرم آزمایش... اگه منفی باشه ایمانم ضعیف میشه میدونم... خدا عجیب داره امتحانم میکنه جوری که خودمم سر در نمیارم
زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
عزیزم اون ایه یه نوید بوده براتون که مطمئن شین خدا حواسش بهتون هست نه اینکه ادد همین ماه باردار شی... این اتفاق برا من اقتاده ای یو ای کرده بودم و منتظر جواب ازمایش بودم که سوره مریم اون قسمتش که هست ما ذکریا را بشارت دادیم به پسری به اسم یحیی برام اومد کلی ذوق کردم که حتما جوابش مثبته ای یو ایم ولی منفی بود حکمت اون ایه دقیقا یه سال بعد برام مشخص شد که بدون درمان و کاملا طبیعی باردار شدم و پسرم بدنیا اومد الان هم دومی تو راهه
معنی آیه ها که خیلی امیدوار کنندس. عیزم ناامیدی از شیطانه. ان شاالله ب زودی میشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خوش به حالت چه آیه قشنگی اومده برات عزیزم ناامید نباش و به خودت استرس نده این ماه نشد ان شاالله ماهبعد حتما میشه توکلت رو به خدا کن بهترین ایه برات اومده یعنی به حاجتت میرسی پس ناامید نباش
تاتایی من ماه قبل بارداریم یبار قران باز کردم و سوره ی مریم اومد اول صفحه ترجمش این بود تو را بشارت میدهیم به فرزندت. اکنون بین مردم برو و روزه ی سکوت بگیر .... اون ماه پریود شدم ولی ماه بعد باردار شدم
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم اگه همچین جوابی برات اومده معنیش این نیست که همون لحظه باردار شدی. ممکنه طول بکشه ولی ان شاا... خیره. خودتو عذاب نده. مطمئنم درست میشه. منم یه بار قرآن باز کردم درباره کارم. نوشته بود اگه به خاطر ظلم و ستم مردم مجبور به ترک دیار شدین، ناراحت نباشید که از این پس خدا با شما غفور و مهربان است. یکی دوسال بعد زندگی ما کلی دگرگون شد و پیشرفتهای زیادی کردیم. و اونایی که به ناحق آزارمون داده بودن همچنان با مشکلات وحشتناکی دست به گریبانن.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.