2777
2789
عنوان

شب آرزو ها... قرانو باز کردم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 26 پست
هر کدوم ما تو دنیا رسالتی داریم زمان تولد و مرگمون از قبل مشخصه عزیزم دیدی یکی 10 سال ناباروری داره یکی ناخواسته باردار میشه واقعا فقط درصدیش دست ماست که درمان کنیم و صبر کنیم تا خدا به وقتش بهمون بده
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرفری عزیزم قربونت برم. من اگه بخوام داستانام رو اینجا بگم همه امیدوار میشن😁خدا کمک کنه بارداری من پر از استرسه. الانم منتظر جواب ان تی هستم خدا کمک کنه 🙏
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
صبر کن گلم چرا ایمانت ضعیف بشه اتفاقا قرآن گفته حواسم بهت هست به وقتش یادمه سر دخترم که حامله شدم و نمیدونستم هر دو بار سوره مایده اومد با آیه ایی که میگه از آسمان سفره ایی فرستادیم واقعا زیبا بود
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
چرا از قرآن بعنوان فال حافظ استفاده می کنید بعد شما چه جوری از دست من در رفتی هرکی اینجا نماز خوند من سریع اسممو دادم برا التماس دعا شما چرا نگفتی از ته دلم عزیزم دعا میکنم خدا بهت بچه سالم و صالح بده. آی خدا بهش بده دیگه ببین بی قراریشو😢
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
یوشیتا ی عزیزم... من از قران به عنوان فال حافظ استفاده نمیکنم... خیلی هارو دیده بودم بی بی شون منفی لود ولی حامله بودن.. دستم به جایی بند نبود همه جا واسه آزمایش تعطیله.. میخواستم اگه چیزی هست خدا بهم نشون بده...

من از ته ته قلبم برا تک تک نی نی سایتی ها دعا کردم هر چند قابل نیستم... ولی برا دونه دونه کسایی که حاجت داشتن دعا کردم که مطمئنم شما هم بودین ...

آدم وقتی درمونده اس مگه کسیو جز خدا و قران داره... این اسمش فال نیس😔😔
زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏
یه ساله الان هر ماه بی بی میزنم... وقتی این ماه مثبت بود شوهرم چه ذوقی کرد یه درصدم فک نمیکردم کاذب باشه... دلم گرفته دیگه... از حرفای مردم... از همه چی😢😢
زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏