2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد زود بیاین لطفا

384 بازدید | 30 پست

دیروز سر اینکه شب چله خانوادمو دعوت کنم خونمون باهم دعوامون شد با اینکه دو ساله کسی خونمون نیومده و ما دعوتی ندادیم اما رک گف براچی من دعوت کنم فلانی(شوهرخواهرم)دعوت کنه خلاصه بعد از کلی بحث من ناراحت شدم و گفتم من یعنی هیچ سهمی ندارم تو این خونه اختیار ندارم که بعد دوسال بخوام خونوادمو دعوت کنم.خلاصه از دیروز باهم قهریم و حرف نمیزنیم امروز اومد گف بابام نهار میاد خونه ما منم گفتم قبل اینکه مهمون دعوت کنی باید با من هماهنگ کنی اونم گف هرکار دلم خواست میکنم منم گفتم پس نهارم خودت بپز اونم گف باشه فقط ببینم نهار گذاشتی.بعدم رفت بیرون چکار کنم اخه؟از یه طرف میگم کوتاه بیام نهار بزارم و نرم شم از یه طرف میگم این دفعه رو نرم شم تمومه هرمدقع حرف دعوتی بشه همینه

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ارامش باهاش منطقی حرف بزن.بگو ما ی نفریم خودمونو نباید از هم جدا کنیم

ینی چی اخه مهمون دعوت میکنه تو بیخبر

بگو خوشت میاد یهو از کار بیای ببینی ۱۵نفرو دعوت کردم تو ام بیخبری؟کار قشنگی نیس

من ب اخلاق خودم اینجور می‌گفت و رفتار داشت نمیزاشتم واقعا چیزی 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

با ارامش باهاش منطقی حرف بزن.بگو ما ی نفریم خودمونو نباید از هم جدا کنیم ینی چی اخه مهمون دعوت میکن ...

ببین اصلا همچین اخلاقی نداشت از دیروز که باهم بحث کردیم فکر کنم داره لجبازی میکنه در ضمن اصلا ادم منطقی نیس وقتی ناراحته هرچی بپرسی با دلم میخواد و دوست دارم جواب میده

کوتاه نیا ‌یعنی چی ۲سال خونوادتو‌دعوت نکردی اخه 

اخه من شهرستانم من خواهرم مریضی داشت و اینا نشد بعد مامانم و خواهرم چند باری اومدن ولی دسته جمعی تاحالا دعوت نکردم

ببین اصلا همچین اخلاقی نداشت از دیروز که باهم بحث کردیم فکر کنم داره لجبازی میکنه در ضمن اصلا ادم من ...

شاید دستشخالیه و روش نشده بهت بگه پول ندارم.

چون شب چله مهمون دعوت کنی باید کلی سور سات تهیه ببینی. گفتهکلا میگم نباید دعوت کنی.

نهار درست کن.

نه بخاطر شوهرت بخاطر وجود خودت چون جلو پدرشوهرت کوچیک میشی اگه بیاد.

اونوقت اگه دیدی بازم کوتاه نمیاد و متوجه خوب بودنت نیست دیگه جایی هم نرو بگو نمیرم جایی تا کسی توقع نکنه ازم.

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

خانواده خودشو  چند بار دعوت کردید ینی خونواده خودتو نه؟

ما چون با خونواده شوهرم زندگی میکنیم و زیاد دعوت میشیم خونه مادرهمسرم خب منم دعوتشون میکنم البته فقط پدرشوهر و مادرشوهرمو