2777
2789

شما هم چشمتون رو که عکس برداری کردن، قطره هم زدن به چشمتون که ببینن دیدتون با قطره چطور میشه یا نه؟

من که امروز رفتم قطره زدن بیست دقیقه نشستم بعد دوباره چشمو چک کرد، وقتی قطره زد چشم یجوری شد تار میشد، طبیعیه؟ شما چطور بود؟

Prk هر کی کرده تجربشو بگه استرس دارم من فوبیای نزدیک شدن اجسام به چشمو دارم.، قطره هم که زد همش بیرون ریخت نمیتونستم چشممو باز نگه دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم اره یادم نیست منم مث شما میترسیدم ولی دکتر گفت با یه دستگاه پلک رو باز نگه میداریم نترس ده ...

اینکه با گیره چشو بخوان نگهر دارن میترسم هی ببندم، چجوری آخه باز کنم؟

من پارسال عینکمو حذف کردم چشمام صفر خیلی خداروووشکر خییلی راضیم واقعا از عینک خسته شده بودم

اره اون قطره میریزن برا چکاپ چشمت اگ منم خیلی تار میدیدم اگ تواینه دقت کنی(چند دقیقه بعد قطره ریختن)میبنی ک مردمک سیاهی چشمت گشاد شده بخاطر همینه ک تار میبینی

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             
اون قطره واسه این هست که مردمک چشم را گشاد می کنه تا دکتر راحت داخل چشم معاینه کنه.چند ساعت طول میکش ...

جدی؟ یعنی برای گشاد شدن مردمکه که تار میبینم؟ چون فکردم باید بعد از قطره تار نشه دید

من پارسال عینکمو حذف کردم چشمام صفر خیلی خداروووشکر خییلی راضیم واقعا از عینک خسته شده بودم اره اون ...

چه حس خوبی، دعام میکنی پس فردا صبح منم موفقیت آمیز باشه؟ گفت پنجشنبه صب بیا