2777
2789
عنوان

کسایی که عمل برای حذف عینک کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4906 بازدید | 33 پست
قبل و بعد عمل چیکارا کردی؟

من عمل نکردم

ولی برای معاینه پیش دکتر خوب میرم هر شش ماه یکبار،قبل از ویزیت،منشی برام قطره میریزه میگه بیست دقیقه بشین بعد برو پیش دکتر.چشمهام چندساعت تار میشه و دوباره برمیگرده.ربطی به عمل نداره اون قطره واسه معاینه هستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حدود ۱۳ سال پیش عمل کردم، خدا رو شکر چشام سالم سالمه، بهترین تصمیمی بود که تو زندگیم گرفتم. همین عمل پی‌آر‌کی بود دقیقا. روزی نیست که دکترمو دعا نکنم (دکتر قاضی‌زاده بیمارستان نور، اون موقع هنوز وزیر بهداشت نشده بود)

یادمه اون قطره رو برای معاینه می‌زدند. آره، خیلی طبیعیه که بعدش همچنان تار ببینی.

عملش که اصلا چیزی متوجه نمی‌شی چون بی‌حسی می‌زنند.‌چهارتا گیره شبیه چنگک چهارگوشه‌ی چشم رو باز نگه می‌دارند و ظرف پنج دقیقه هر چشم کارش تموم میشه. خود عمل ترسناک نیست، ولی بعدش... از بعدش نگم برات، من تا یه هفته چشمام شدید می‌سوخت. یک لنز پانسمانی موقت می‌ذارن روی قرنیه‌ات که دائم باید توی چشم باشه. حتی موقع خواب. پدری از من درآورد. باید حتما توی یک فضای تمیز و غیرآلوده باشی. من از شانسم دقیقا همون روز عمل وقتی برگشتم مامانم یک خروار بادمجون سرخ کرده بود چشام خیلی تحریک شد. 

یک هفته سختی داره بعدش دیگه به مرور چشمت خوب خوب میشه. برای من حدود دو ماه طول کشید به دید کامل برسم. و دید نزدیکم چند روز اول کمی مشکل پیدا کرده بود که بعد کامل برطرف شد. کمی سختی داره ولی قطعا به نتیجه‌اش می‌ارزه.

من حدود ۱۳ سال پیش عمل کردم، خدا رو شکر چشام سالم سالمه، بهترین تصمیمی بود که تو زندگیم گرفتم. همین ...

آره منم کم طاقتم برای همین استزس درد بعدش رو دارم و همینطور استرس گیره گذاشتن چون نمیتونم چیزی بچشمم نزدیک بشه سفتت میبندم، بعد تو این مدت یکیدو هفته چیکار میکردی همش نشسته بودی؟

چه حس خوبی، دعام میکنی پس فردا صبح منم موفقیت آمیز باشه؟ گفت پنجشنبه صب بیا

ان شالله عزیزم عمل خوب راحتی داشته باشی برو ک دنیای بدون عینک تجربه کنی چقد خوبه

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             
ان شالله عزیزم عمل خوب راحتی داشته باشی برو ک دنیای بدون عینک تجربه کنی چقد خوبه

آره بخدا خستم دیگه من از نه سالگی عبنکی شدم هنوز دوم ابتدایی بودم اصلا نفهمیدم چی شد چی نشد که عینکی شدم، بعد منم ید عینکم یعنی با وجود اینکه الان بیست و هفت سالمه عادت برعینک نکردم هیچ! هیچ مدل عینکی بهم نمیاد قابمم الان ده ساله دارمش چون تنها چیزی که نسبت به بقیه بهم میاد همینه بقیه قاب جدیدا مشکیا که ب همه میاد رو صورت من زشته، تا همین دیروزم دسته عینکم گوشمو اذیت کرد، با وجود اینکه ترسوام ولی خسته شدم دیگه دلو ب دریا زدم میخوام برم

آره بخدا خستم دیگه من از نه سالگی عبنکی شدم هنوز دوم ابتدایی بودم اصلا نفهمیدم چی شد چی نشد که عینکی ...

دقیقا چقد دردلمون از عینک مث همه 

آره بخدا خستم دیگه من از نه سالگی عبنکی شدم هنوز دوم ابتدایی بودم اصلا نفهمیدم چی شد چی نشد که عینکی ...

نمره چشمت چنده

آره منم کم طاقتم برای همین استزس درد بعدش رو دارم و همینطور استرس گیره گذاشتن چون نمیتونم چیزی بچشمم ...

آره نشسته بودم. اون موقع تابستون بود و من ۱۸ سالم شده بود. کار خاصی نداشتم برای انجام دادن   
نترس بابا، مرگ یه بار شیون یه بار.
تموم می‌شه می‌ره. یک عمر راحتی.
شماره چشم من ۳ بود.

عمل prkیک از ساده ترین عمل هاست من سال ۹۰‌ انجام دادم‌ کلا ۵ دقیقه طول میکشه اصلا عمل دردی نداره چیری به چشم شما نزدیک نمیشه تنها چیز مهم نگهداری مراقبت بعدش من بعد ده سال متاسفانه یکی یک درجه چشام ضعیف شده

فک کنم اره یادم نیست منم مث شما میترسیدم ولی دکتر گفت با یه دستگاه پلک رو باز نگه میداریم نترس ده ...

سلام عزیزم. خوبین. من همه ترسم از اون وسیله ای هست که باهاش پلک رو نگه میدارن. اذیت کننده نیست؟ ازش وحشت دارم

آره منم کم طاقتم برای همین استزس درد بعدش رو دارم و همینطور استرس گیره گذاشتن چون نمیتونم چیزی بچشمم ...

سلام عزیزم. خوبین. شما انجام دادین؟ اون گیره ها که به چشم میزنن که باز بمونه اذیت کننده نبود؟ وقتی حس میکردی باید پلک بزنی با وجود اون گیره ها حس بدی نداشتی؟