2777
2789
عنوان

زن داداشم 😶‍🌫️😶😏🤗😒

1626 بازدید | 45 پست

خانم های گل. یه زن داداش دارم .اوایل ادم خوبی بود 

۷ ساله زیرو روشده .اخلاقش گوه شده .هیچکسم دوسش نداره دیگه .کلا ندید گرفتنش .همش میشینه پشت سرم بدگویی میکنه و نقشه میکشه .منم محل سگ نمیزارمش بیشتر 

حرص میخوره چجوری دهنشو سرویس کنم 

البته باشه یانباشه واسم مهم نیستش اصلا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین براش کافیه 

ببین تو فامبل ما هم همینجوریه زنه 

هیشکی محلش نمیده هیشکی خونش پا نمیذاره

اصلااا ادمیه ک با هیشکی جور در نمیاد 

الان تنها مونده چن ساله

در حالی ک هیشکی باهاش واقعا کاری نداشته و دخالت نکرده

کلا با خانواده حال نمیکنه

خب تاحالا نشده ازش بپرسی چرا بعد هفت سال عوض شدی؟؟؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

واقعا باید روزی دوبار سجده شکر کنم برای داشتن خواهر شوهرام

این چه طرز صحبته یه ذره ادب بد چیزی نیست

اگه بده کلا بزارش کنار دیگه فحش دادنت چیه

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

من کلاس ۵ بودم اومد توخونمون اگه یدونه لاک خریدم برا اون همیشه بهترشو خریدم بیشتراز هرچیزی بهش محبت کردم تا الان ت این چندسال چقد  بهش تو کارا تو همه مشکلاتش کمک کردم اما ذاتشو به همه نشون داد

2790
2778
2791
2779
2792