2821
2789
عنوان

زن داداشم 😶‍🌫️😶😏🤗😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1626 بازدید | 45 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه پاپتی بود اومد تو اجتماع .با دوتا مثل خودش گشت فکر کرد خبریه همه خم وراست میشم واسش

ببین دوست عزیز 

اینجا اگر بگن سر مادرشوهرمو بریدم همه میگن حقش بود 

اگر بگن فحش دادم به مادرشوهرم بدون دلیل همه میگن حقش بود 

ولی خب من شمارو درک میکنم چون مام یه مورد اینجوری داشتیم بعد یه سال که یخورده دستمون تنگ شد پول نداشتیم که بریزیم تو دهنش یهو رفتارش عوض شد 

۱۰ بار به مامانم گفت تو ج..ن ..د ..ای و...

مام باهاش کات کردیم الان هی التماس میکنه بیاین باهم آشتی کنیم 

بابام گفت حق نداره بیاد 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

حالا کاری به ایشون ندارم ولی اگه همینارو به خواهر شوهر یا مادرشوهر یا جاری میگفت بدون هیچ توضیحی همینا جای عروس بود همه میگفتن آفرین درسته حقشه🤦🏻‍♀️

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰
اگه پاپتی بود چرا گرفتیدش؟

کسی تمایل به گرفتن اینا نداره 

ولی اونا خودشون خیلی خوب بلدن چجوری خودشونو بندازن به پسر مردم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

همینقد بگم .خواهش میکنم ازهمه خواهرای گلم .

هیجوقت هیچوقت هیچوقت هرکزززززززززززززززززز

با زن داداش جماعت درد دل نکنید 

و اونه محرم راز ندونید حتی اگه فرشته باشه 

سوع تفاهم نباشه کسی به دل نگیره لطفا .واقعیت برا همه ما که به. غریبه هایی که میان تو زندگی مون اعتماد نکنیم .حتی واسم 

سرسوزن ارزش نداره انگار فوتشده 

همینقد بگم .خواهش میکنم ازهمه خواهرای گلم . هیجوقت هیچوقت هیچوقت هرکزززززززززززززززززز با زن داداش ...

یه بار یه کاربری اینجا بود گفت که یه مسئله ای بین منو داداشم بوده (مثل اینکه در مورد دوست پسر ایشون بوده) داداشه رفته گزاشته گف دست زنش 

زنه هم کل دنیارو خبر کرده 

بعد کاربر داشت گلگی میکرد میگفت داداشم نباید میگفت 

اینجا همه خانوما بهش حمله کردن که تو بیشعوری عروسو غریبه میدونی عروس عضو خانوادست یسریاشون نفرین میکردن الهی یکی مثل خودت نصیبت بشه که خانواده شوهرت هیچی بهت نگه😂😂

داداشم راضی نبود باهاش ازدواج کنه عاشق دختر خالم بود شوهر خالم خیلی بده .گفت برا اینکه حرص بخوره باجناقم دختر نمیدمتون .بابام رفت خواستگاری عروس مون حتی ینفر راضی نبود بزور برا داداشم گرفتش داداشمم هم الان دوتا بچه داره اما بازم کاریش نداره ولی ادم خیانت کاری هم نیست داداشم .بدجور سوخت

کسی تمایل به گرفتن اینا نداره  ولی اونا خودشون خیلی خوب بلدن چجوری خودشونو بندازن به پسر مردم& ...

معمولا هرپسری تو اون سطح خانوادگی که بزرگ شده انتخاب همسر میکنه ، من خودم هم خواهرشوهر هستم  و هم زنداداش ،هزار تا مشکل هم پیش بیاد همه دریک سطح از اجتماعیم 

معمولا هرپسری تو اون سطح خانوادگی که بزرگ شده انتخاب همسر میکنه ، من خودم هم خواهرشوهر هستم &n ...

خیر دوست عزیز 

همیشه استثنائی وجود داره 

خیر دوست عزیز  همیشه استثنائی وجود داره

بله قبول دارم حرفتون رو ولی یسری کلمات رو حتی اگه یکی خیلی هم شرایطش بد باشه نباید به کار برد ، چون بعضی چیزا دست خود آدم نیست و پاپتی کلمه مناسبی نیست .