2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 134 پست

پادری دارین دم در؟ اون روبردارین، یاروی جاکفشیتون یه تیکه پلاستیک از اون ضخیمهابزارین،پلاستیکه سردمیشه دیگه نمیادبخوابه روی جاکفشی.

ما پادری داشتیم دم درگربه رفته بودروش خوابیده بودپرموکرده بود یک بار هم دربازبودرفته بود توی اتاق خوابیده بود روی چادرم پرموش کرده بود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الهی از هر چی بدت میاد و میترسی بیاد ور دلت لونه کنه و بلوله بعضی ها اینجا از اون گربه نفهمن ترن

فک کنم خودتم یکی از اون نفهمایی دقیقا  چون  خیلی چیزارو نمیفهمی یا روش برخورد یاد نگرفتی   

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من اینجا راهکار روانشناسی خواستم ای بابا !!!

راهکار بدم با ترس درست نمیشه چون خودت بیشتر میترسی بری جلوش

به شوهرت بگو ببرتش یه جای دور

در ضمن از احمقا راهکار نخواه

نترسیدن از گربه یعنی احمق بودن؟معیار جدید تعریف شده

اونام راهکار های روانشناسی نبودن اگه نترسی اصلا نمیبینیش دیگه

نفرینی که به اون کاربر هم کردی صد در صد اطمینان میدم به خودت برمیگرده

گربه روکتک میزنن ؟خودت این کارزشت کردی به بقیه هم یادمیدی ؟واقعاکه .اسی هواسرده سراون میادروجاکفشی م ...

من میزمشون 

ولی هیچ وقت مستقیم نه 

ادا درمیارم 

البته اینقدر زببل وچابکن که بهشون برخورد نمیکنه 

کثیفن کثیف 

میدونی چقدر بیماری دارن 

عی ی ی 

چندشم میشه 

ببین اسی تو ساختمون مامانم اینا هم همینطور بود. دقیقا جلو واحد مامانم اینا هم جیش میکرد هم پی پی. ا ...

باباخره یکی پیدا شد یه راهکار بده خدا رفتگانتو بیامرزه ❤️❤️

وااااای گربه 

فکر کردنشم میترسونتم

خونه قبلی ک بودیم یه گربه با ۳تا بچش دقیقا میومدن جلو در واحد ما میخوابیدن

من مثل چی میترسم از گربه

ولی هوا یکم گرم شد رفتن 

من داستان داشتم با بیرون رفتن از خونه

من جای تو بودم دیگه ب اون جاکفشی دست نمیزدم اه

نمیشه جاکفشی رو بیارین تو؟؟؟

وای منم چند روز پیش متوجه شدم گربه میاد تو تراسم 😫

منم لباسامو اونجا پهن میکنم خشک شه 

یه شلوارم افتاد رو زمین گربه روش میخوابیده تمام شد مو گربه انداختم شلوارمو چقدر دوس داشتم 

بعد کل تراسو با الکل و شوینده تمیز کردم راههای ورودشم با گلدون بستم 

پیدا نکردیم .یبار اب ریخته شده بوده تو حیاطمون اندازه یک متر

یه لیوان  آب بیار یا ی لیوان گلاب سوره مزمل یونس یوسف ایت الکرسی قدر زلزال رو بخون و فوت کن ب آب و بریز اون جایی ک آب دیده بودید انشالله باطل میشه

درورودی اپارتمان رو ببندید  جاکفشی هم اگه میتونی بردار  دوبار بهش بزنی حسابی  ترس ...

واای وای چه موجودات عجیب غریبی آدم نمی‌بینه عصر حجر هم با سنگ بهم حمله میکردن

یه لیوان  آب بیار یا ی لیوان گلاب سوره مزمل یونس یوسف ایت الکرسی قدر زلزال رو بخون و فوت کن ب آ ...

دیگه تواون خونه نیستیم .

یبارم یه بلوز  از توکیف مامانم یکنفر برداشته هیچ وقت دیگه ندیدنش

لایک نکنید .توروخدا 
گربه روکتک میزنن ؟خودت این کارزشت کردی به بقیه هم یادمیدی ؟واقعاکه .اسی هواسرده سراون میادروجاکفشی م ...

۱۸سالم بود گربه اومد خودشو چسبوند به پنجره اتاقم ادرار کرد کی گفته فقط رو خاک این کارو میکنن

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤