2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 134 پست
تو کوچه ما اپارتمان روبرویی گربه داره مرتب از اون بالا برا اینها غذا میریزه کوچمون بن بسته اینجا هم ...

بهش بگو ی بار دیگه دیدم برااین باد کرده ها زهری ماری ریختی بااین بار دوبارمیشد

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اونها ک فاز حیوان دوستی برداشتند الان انگار اسی گربه را زده یا کشته میاند چرت و پرت می‌گند 

بابا خونش جا کفشی. خودش دوست نداره اصلا اطراف واحدش. گربه باشه و ببینه 

میتونید راهنمایی کنید در مورد عنوان  خود تاپیک و سوال نه نحوه برخورد با گربه!!!!

در غیر اون صورت .فض......ممنوع  

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

تو کوچه ما اپارتمان روبرویی گربه داره مرتب از اون بالا برا اینها غذا میریزه کوچمون بن بسته اینجا هم ...

کاش اینایی ک انقد گربه دوس دارن بقیرم درک کنن ک شاید یکی بدش میاد و میترسه.خیلی دوسشون دارن ببرن تو خونه هاشون😒

فقط اونها ک فاز حیوان دوستی برداشتند الان انگار اسی گربه را زده یا کشته میاند چرت و پرت می‌گ ...

نحوه برخورد باگربه ی عقب جلو کنی جا پاتوسفت کنی نخوری زمین گربه ششش حال بیاد بکوبی زیرش ک صدا بده وییییینگ

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
نحوه برخورد باگربه ی عقب جلو کنی جا پاتوسفت کنی نخوری زمین گربه ششش حال بیاد بکوبی زیرش ک صدا بده وی ...

وااااای   ن بابا زبون بسته 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

کاش اینایی ک انقد گربه دوس دارن بقیرم درک کنن ک شاید یکی بدش میاد و میترسه.خیلی دوسشون دارن ببرن تو ...

جو مغز کلشونا گاز گرفتس،جو گیرشدن

وااااای    ن بابا زبون بسته

آره بابا من میزنم زیرشون اگه بیان تو حیاط ک صدا انگری برت بدن

تا یک گربه منو میبیندمیگه خدا شاهده اومدی جلو جیغ میزنم میگم قصد دست درازی داشتی،

خوب پس انشا..یه گربه نانازی بیاد رو جا کفشیت بلوله شمام عشق کنید بابا راهکار بدید نخواستم انجمن حمای ...

چه بداخلاق 😒

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

آره بابا من میزنم زیرشون اگه بیان تو حیاط ک صدا انگری برت بدن

من تازه سکتته میکنم اگر یکدفعه بیان جلوم چ برسه بخوام بزنم البته ملوسند دلم نمیاد 

شوهرم متنفره اذشون و تو حیاط بیاد گربه من سریع  سر وصدا میکنم ک فرار کنه  بره اما همسرم نه هر واکنشی ممکن داشته باشه