2789
عنوان

گربه مزاحم

4567 بازدید | 134 پست

ما خونمون طبقه سوم اپارتمان منم بی نهایت از گربه میترسم جدیدا( شایدم از قبل بوده ما تازه فهمیدیم) شبها میاد رو جاکفشی کنار در واحد میگذارم میخوابه .خیلی هم پرو و نترسه تو حیاط ببینیش هر چی کیشت کنی  و با دست و پا بخوای بترسونیش تکون نمیخوره دیروز شوهرم صبح میخواست دخترمو ببره مدرسه در واحد باز کرده بود این رو جا کفشی کپیده بوده  ولی از پله ها میره دخترمو میرسونه مدرسه پایین دوباره برگشتنی میبینه رو جا کفشیه🤮حالا من همیشه کتونی های دختر کوچیکمو میگذارم رو جا کفشی الان از اون کتونی ها هم دلچرکینم 😟 چند ماه پیشم صلح من دیدم از زیر در واحد اب ریخته تو حواسم نبود از روش رد شدم بعد نشستم رو مبل تازه دوزاریم افتاد خبرش اونجا شاشیده 🤮

حالا تو رو خدا راهی چیزی بنظرتون میرسه بگید

دیشب شوهرم جاکفشی و روغن جلا زد گفت از بوش نمیاد منم شنیده بودم از خیار میترسن گذاشتم رو جا کفشی صبح فهمیدیم دیشب  بازم اومده تو رو خدا راهکاری دارید من از دست این موجود پرو راحت شم؟؟

خب از کجا میاد؟ راه اومدنش رو‌مسدود کنید

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیش براگنجشکه وکبوتر☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️😉😉😉😉😉😉☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

گربه به این نازی

چکارت داره بدبخت

هوای به این سردی میاد اونجا می خوابه

بابت اون آب هم خیالت راحت ، جیش گربه نبوده

گربه ها موجودات پاکیزه ای هستن ، فــــــقـــــط تو خاک جیش و پی پی میکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

بندازیدش تو گونی بببرید یه جای دور ولش کنید😑

ی داستان هس این شکلی طرف اقد دور میره ک خودش گم میشه گربه راهو بیدا میکنه زنگ میزنه خانمش میگ از گربه ببرس از کجا برگشته منم برگردم