2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4590 بازدید | 134 پست
اخی هوا سرده برا همین میاد تو ساختمون حالا یکم تحمل کن یه یه جایی براش درس کنید ک بره توش

من گربه ببینم قلبم میریزه چی میگی شما بعدم چرا رو جاکفشی ما میاد دخترم میگه چرا سه طبقه میاد بالا طبقه اول دومم جا کفسی دارن جلو درشون 😟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خوشبختی که گربه میاد در خونت می خوابه من عاشقشونممم

گناه داره اذیتش نکن. واسش غذای خشک مخصوص گربه بگیر و بزار بو کنه، غذا رو ببر مثلن بیرون خونه بریز دم در که بخوره. به اونجا عادت می کنه. رو جاکفشیتون می خوابه چون بوی تن خودشو می ده. جاکفشیتو تمیز کن با رایت یا هر چیزی که بوش بره.

درورودی اپارتمان رو ببندید 

جاکفشی هم اگه میتونی بردار 

دوبار بهش بزنی حسابی 

ترس برش میداره 

من تازه اومدم توخونه جدید البته مستاجرم 

جرات نمیکردی پا بزاری بیرون 

درودیوار گربه میریخت رو سرت 

اصلا هم نمیترسیدن 

چند بارحسابی با سنگ زدمشون 

الان خیال راحت میرم بیرون 

ولی اگه چشمشون بهم بخوره.  کتک نخورده 

فرار میکنن 

جا خوابشو بهم بریز اوکی میشه 

گربه به این نازی چکارت داره بدبخت هوای به این سردی میاد اونجا می خوابه بابت اون آب هم خیالت راحت ...

نه بابا جلو در خونه مامانم اینا هم هم جیش کرده بود هم پی پی

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
گربه به این نازی چکارت داره بدبخت هوای به این سردی میاد اونجا می خوابه بابت اون آب هم خیالت راحت ...

خوب پس انشا..یه گربه نانازی بیاد رو جا کفشیت بلوله شمام عشق کنید بابا راهکار بدید نخواستم انجمن حمایت از گربه ها بیان

بعدم وقتی بوی شاش میده خیالم راحت باشه حتما فهمیدم شاشه دیگه

خب مثلا رو جا کفشی باشه چیکارتون ذاره ؟

دیگه تو خیابونم راه نردی چون گربه رد شده یا سگ رد شده 

بعدشم گربه فقط تو خاک دستشویی میکنه خلقتشه 

خیلی تمیزه و تحت هیچ شرایطی نمیاد ردی سنگ دستشویی کنه مخصوصا اونجایی که میخوابه اونجا یه اب دیگه بود 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
من گربه ببینم قلبم میریزه چی میگی شما بعدم چرا رو جاکفشی ما میاد دخترم میگه چرا سه طبقه میاد بالا طب ...

منم از گربه در حد مرگ میترسم. باید بگیرید ببرید بندازیدش دور. از فکرش چندشم شد اه

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

اون جاکفشی رو بزار توی حیاط یه جایی که گرم و نرم باشه. مثلا گوشه پارکینگ یا نزدیک در شوفاژ خونه.  یا بزار توی یه جعبه. خلاصه واسه این گربه یه مکان خوب درست کن تو حیاط که نیاد دم درتون نخوابه.

واسه دم درتون جاکفشی با طرح مار بزار از این پلاستیکی ها که گرم و نرم نباشه. چون کاشی موزاییک سرده اونجا میخوابه. و دلیل اینکه گربه از خیار میترسه چون شبیه ماره.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
من گربه ببینم قلبم میریزه چی میگی شما بعدم چرا رو جاکفشی ما میاد دخترم میگه چرا سه طبقه میاد بالا طب ...

اخه عشقم این چه ترس غیر منطقی ایه تو توی کوچه خیابون هزار تا گربه میبینی اونوقت میخوای چیکار کنی

ترسی که غیر منطقیه اصلا باید ریخته شه

میدونی بخاطر همین ترسته که گربه هه گیر داده بهت تو با قانون جذب فقط اتفاقا بدو جذب میکنی وگرنه من که عاشق گربم از خدامه گربه بیاد پیشم

ترس تو یک ترس غیر منطقیه اون میخواد به تو چیکار کنه اخه تو سه برابر اونی یه گربه ترس نداره این ذهن توعه که بیخودی میترسه😐گربه چیکار میکنه؟؟۴ سال گربه داشتم سالم سالمم