2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 134 پست
فقط جمله اول منم بی نهایت از گربه میترسم اره گربه میخواد تورو بخوره حتی مورد داشتیم همسایمونو به ...

مسخره میکنی حالا از گربه نمیترسی از موش هم نمیترسی ببینم موش میخواد بخوردت یا سوسک بالدار  هم نمیترسی اگه نیترسی میخوان نوش جانت کنن ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون جاکفشی رو بزار توی حیاط یه جایی که گرم و نرم باشه. مثلا گوشه پارکینگ یا نزدیک در شوفاژ خونه. &nb ...

از خیار نمیترسن بابا خودشون مار شکار میکنن  نمیدونم چرا میگن میترسن 

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
مسخره میکنی حالا از گربه نمیترسی از موش هم نمیترسی ببینم موش میخواد بخوردت یا سوسک بالدار  هم ن ...

نه من از موش و مارمولک هم نمیترسم بقران

اره از سوسک میترسم ولی سوسک یه چیز شایعس 

خیلی ها میترسن و منطقی هم هست 

و میکشمش به راحتی

من گربه ببینم قلبم میریزه چی میگی شما بعدم چرا رو جاکفشی ما میاد دخترم میگه چرا سه طبقه میاد بالا طب ...

جاکفشی رو بیرون نزارید کلا

پادری نندازین

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
درورودی اپارتمان رو ببندید  جاکفشی هم اگه میتونی بردار  دوبار بهش بزنی حسابی  ترس ...

به خدا با اینکه میترسم دلم نمیاد بزنم حتی تو خیابان میبینم غذا میخورن راهم کج میکنم از من نترسن از غذا دور شن ولی خیلی میترسم و بدم میاد بعد واینمیسته کتک بخوره که تا در وا میشه میپره از پله ها میره

وای ننه دلم براش ضعف رفت میاد رو جاکفشی میخوابه😍

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

ببین اسی تو ساختمون مامانم اینا هم همینطور بود. دقیقا جلو واحد مامانم اینا هم جیش میکرد هم پی پی.

اگه ورودی راه پله هاتون در داره، درو ببندین شبا.

بعدم جلو درو جایی که جیش کرده هر روز با وایتکس بشور.

یه بنده خدایی بهمون اینو گفت.

اینکارا رو کردیم دیگه رفت...

هرچی که ممکنه گربه روش بوده باشه رو ضدعفونی کن تا نتونه بوشو تشخیص بده و نیاد اون سمت.

حتی اگه خواستی علاوه بر شستشو جلوی در با وایتکس، یه ظرف وایتکس بریز بذار تا صبح باشه.

وزن اولیه ۹۸.۶🙈وزن هدف ۷۰😍 هدف اول:۹۵🔓هدف دوم:۹۰🔓هدف سوم:۸۵🔓هدف چهارم:۸۰🔒هدف پنجم:۷۵🔒هدف نهایی:۷۰😍❤️ عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خماریه دفعه تونستم بازم میتونم💪
خب مثلا رو جا کفشی باشه چیکارتون ذاره ؟ دیگه تو خیابونم راه نردی چون گربه رد شده یا سگ رد شده  ...

خب این خانم بدش میاد..چندشش میشه..اصلا متنفره از گربه!!!!

شما میتونی چون خیلی عاشق گربه هستی خونتون رو بکنی پناهگاه واسشون....ولی ایشون چندشش میشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
تو خوشبختی که گربه میاد در خونت می خوابه من عاشقشونممم  گناه داره اذیتش نکن. واسش غذای خشک مخص ...

اذیت نمیکنم اصلا دوست ندارم هیچ حیوانی اذیت شه ولی خودمم دوست ندارم آذیت شم 

انشا...از این خوشبختی ها نصیب همه گربه دوستها بشه .غذا هم مثل شما هستن تو کوچه براشون میریزن اصلا کوچه ما بخاطر گربه دوستها پاتوق گربه شده یجورایی منظورم اینه گشنه نیست خوب کوفت میکنه فقط تخت خوابش شده جا  کفش های ما

خدایی اگه ربط داشت بگو بهم 

ولی بخدا ربط داره دعا ها و طلسم های شیطانی ک برای جدایی و طلاقن ی نگهبان میخا ک نزاره کسی بره طرفش حالا من ب اون آبه شک کردم چون دعا میخونن ب آب 

خب این خانم بدش میاد..چندشش میشه..اصلا متنفره از گربه!!!! شما میتونی چون خیلی عاشق گربه هستی خونتون ...

شماام کاش بفهمی از هر چی بدت بیاد سرت میاد

چون چندشش میشه این اتفاقا میفته وگرنه من ندیدم یه گربه اینقدر گیر بده به یه جا!