2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 134 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماام کاش بفهمی از هر چی بدت بیاد سرت میاد چون چندشش میشه این اتفاقا میفته وگرنه من ندیدم یه گربه ا ...

چرا عزیزم😂😂ماهم آپارتمانیم یه مدت یه گربه چاق سیاه زشت بدترکیب دم نصفه همینجوری عادت کرده بود به جلو درواحد بغلی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چرا عزیزم😂😂ماهم آپارتمانیم یه مدت یه گربه چاق سیاه زشت بدترکیب دم نصفه همینجوری عادت کرده بود به ج ...

از همین چاق و سیاه و زشت و بدترکیب گفتنتون معلومه چرا عادت کرده بود

بیخیال باشین از این اتفاقا نمیفته

بازم تایید کردین حرفمو

از خیار نمیترسن بابا خودشون مار شکار میکنن  نمیدونم چرا میگن میترسن

ببین، اگه واسش یه مکان گرم و نرم درست نکنی دو روز دیگه میاد تو خونتون. اونوقت مجبوری بکشیش.😐

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
به خدا با اینکه میترسم دلم نمیاد بزنم حتی تو خیابان میبینم غذا میخورن راهم کج میکنم از من نترسن از غ ...

اگه تو روز دیدیش 

بترسونش 

تنها راهش همینه 

جای خوابشو کلا بهم بریز 

روی جاکفشی رو یه کارت خیلی بزرگ 

که نتونه بالا بره 

یا یه وسیله دیگه بزار 

که کلا بیخیالش شه 

ببین، اگه واسش یه مکان گرم و نرم درست نکنی دو روز دیگه میاد تو خونتون. اونوقت مجبوری بکشیش.😐

😶😶 فک کنم اشتباه ریپ زدی

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
از همین چاق و سیاه و زشت و بدترکیب گفتنتون معلومه چرا عادت کرده بود بیخیال باشین از این اتفاقا ...

واقعا چاق و زشت بود😂😂

باور کن نصف دمشم کنده شده بود...همیشه هم کثیف و موهای تنش بی ریخت بود..نگفتم که من روش حساسم..جلو واحد بغلی میخابید و همسایمون حساس بود!!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
درورودی اپارتمان رو ببندید  جاکفشی هم اگه میتونی بردار  دوبار بهش بزنی حسابی  ترس ...

گربه روکتک میزنن ؟خودت این کارزشت کردی به بقیه هم یادمیدی ؟واقعاکه .اسی هواسرده سراون میادروجاکفشی میخوابه گناه داره ولش کن .اون آبم عمراجیش گربه باشه خواهرم ایناچندساله گربه خیابونی چندتادارن یبارم نشده توخونه یاحیاط دستشویی کنن گربه هافقط روی خاک دستشویی میکنن بعدم بادستاشون روش میپوشونن

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ