2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 134 پست
واقعا چاق و زشت بود😂😂 باور کن نصف دمشم کنده شده بود...همیشه هم کثیف و موهای تنش بی ریخت بود..نگفت ...

بیچاره🥲

البته چاق بودن برا گربه ها یه اپشن محسوب میشه😂😂بامزه تر میشن

مگر اینکه کلشون شبیه هندونه بشه🥲😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مثلا رو جا کفشی باشه چیکارتون ذاره ؟ دیگه تو خیابونم راه نردی چون گربه رد شده یا سگ رد شده  ...

الهی از هر چی بدت میاد و میترسی بیاد ور دلت لونه کنه و بلوله بعضی ها اینجا از اون گربه نفهمن ترن

الهی از هر چی بدت میاد و میترسی بیاد ور دلت لونه کنه و بلوله بعضی ها اینجا از اون گربه نفهمن ترن

جا کفش رو بردار بزار ی منطقه دیگ البته تو خونه نیازش اگ گربه باز رف روش خوابید شک نکن نگهبان 

فاز کسایی که از جوجه رنگی و گربه میترسن رو درک نمیکنم خوبه جلوتون مار یا خرس نیست یکم شجاع باشین با ...

من میترسم هم از جوجه رنگی هم از خرس دست خود ادم نیست یه نوع فوبیاست ینی اگه با یه جوجه رنگی تو یه اتاق باشم درجا سکته میکنم

بیچاره🥲 البته چاق بودن برا گربه ها یه اپشن محسوب میشه😂😂بامزه تر میشن مگر اینکه کلشون شبیه هندون ...

😂😂

وای نه من پیشی تپلی تمیز که دلت میخاد همون لحظه بغلش کنی رو زیاد دیدم😂😂😂

این نکبت معلوم نبود صبح تا شب کجا بود اینطوری کثیف و چرک میومد شب میکپید اونجا😂😂

البته من و خانم همسایه خیلی دل رحمیم بخدا..با همین اوصاف دلمونم سوخت چون فهمیدیم بارداره...جاکفشی و پادری رو بردلشتیم بردیم داخل که عادتش از سرش بپره..بجاش تو پارکینگ یه جعبه گذاشتیم و حا درست کردیم واسش. ...منتظر موندیم تا زایمان کرد..بعدش دیگه نمیدونم شوهرخانمه گربه رو کجا برده بود دیگه نیومد

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....