2777
2789
عنوان

گربه مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 134 پست
اذیت نمیکنم اصلا دوست ندارم هیچ حیوانی اذیت شه ولی خودمم دوست ندارم آذیت شم  انشا...از این خوش ...

واااای اسی همدردیم.مام طبقه پنجمیم گربه چند ماهه میاد جلو در واحد میشینه  با اینکه همسرم براش غذای خشک میریزه تو حیاط ولی اون میاد تو ساختمون.چند روز پیش دخترم از مدرسه اومد یادش رفته بود بذاره کفششو تو جاکفشی نشسته بود داشت لیس میزد کفشاشو😣😣منم با حیوان آزاری مخالف سرسختم اما از آزار حیواناتم به شدت بدم میاد 😑

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خودتم یکی از اون نفهمایی دقیقا  چون  خیلی چیزارو نمیفهمی یا روش برخورد یاد نگرفتی&n ...

نفهم امثال تویی میگم بدم میاد میترسم اومدی مجیز گربه رو میگی من اینجا راهای پذیرایی و رسیدگی به گربه پرسیدم یا چیز دیگه سوال کردم .ببینم گربه دوست داری موش چطور  یا هر چی بدت میاد یا میترسی امیدوارم باهاش حسابی درگیر شی 

۱۸سالم بود گربه اومد خودشو چسبوند به پنجره اتاقم ادرار کرد کی گفته فقط رو خاک این کارو میکنن

والابرای خواهرم ایناکه نمیکنن .ولی اگه بکنه هم راهش کتک نیس که. توپارکینگ جعبه ای چیزی بزارن توشم گرم کنن بره تواون بخوابه دیگه نیادبالا.ازسرمامیادداخل دیگه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
راهکار بدم با ترس درست نمیشه چون خودت بیشتر میترسی بری جلوش به شوهرت بگو ببرتش یه جای دور در ضمن ا ...

ادم باید بدونه چه حرفی کجا بزنه جواب چی بشنوه من این تاپیک نزدم انجمن گربه دویتها بیان ارشادم کنن الانم میگم هر کی منو مسخره میکنه یا  شماتت کرده سر خودش بیاد بفهمه کجا چی بگه

بعدم اینکه فوبیا از حیوانات یه مشکل مخصوصا گربه که تو خیابون و همه جا هستن باید بری روانشناس یا ...

ببین ما از گربه تو خیابون ک کاری با ما نداره ترسی نداریم ولی وقتی وارد محیط زندگیمون میشه و نمیره چیکار باید کرد

وااااای گربه  فکر کردنشم میترسونتم خونه قبلی ک بودیم یه گربه با ۳تا بچش دقیقا میومدن جلو در و ...

جا ندارم مگه خونه ۷۰ متری چقدر پذیرایی داره بعدم اصلا بدم میاد کفش ها رو بیارم تو خونه