2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 142 پست

ومنی که هررو پرسنل از شرکت میفرستن وخونه ولباس وغذا درست میکنه😌😊

ارزوی هروزمه ولی چه میشه کرد باس پاشم غذا بپزم فعلا😂

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعادل در هرکاری شرط اصلی هست .از من گفتن بود ..نخواستی گوش ندید ....

با تعادل در همه چیز موافقم واقعا 👍

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
بد خابه نمیتونم راه برم بیدار میشه چه برسه سر و صدا کنم

منکه تو شرایطت نیستم گلی شاید واقعا برات مقدور نیست.ولی خب از همسرت نمیشه توقع داشته باشی شب برات ناهار فردارو درست کنه ولی میشه شبا که خونس بچه رو نگه داره ناهار فردارو بزاری نه تنها هزینه کمتر میشه برا سلامتیتم بهتره بیرونی زیاد نخوری

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

خواهر خودت غذا درست کن به شوهرت بگو کمکت بده یا بچه رو بگیره

اینکه اون بنده خدا از سر کار خسته و کوفته بیاد غذاهم درست کنه سخته خدایی به هم کمک کنید

❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

اگه یه سریا منو نخورن کار شما اشتباهه اسی 

شما میتونید وقتی بچتون خوابع غذا درست کنید 

ادم که هرروز غذا سفارش نمیده اونم تو این گرونیا 

اگه شوهرت هم ناهار نمباد یه چیز ساده درست کن بخور نیاز نیست از بیرون سفارش بدی 

انقدررر فرهنگمون بده  اینجور چیزا ک مثلن مرد غذا بپزه برای زن یا از بیرون غذا بگیرن انگار زن گن ...

نه عزیزم من خودم بارها شده شوهرم غذا درست کرده و از بیرون خریدیم ولی تعادل ....هرروز به شوهرت بگو غذا بگیره و بپره ببین وی میشه.ما خانم ها اصلا سیاست نداریم اعتدال در رفتار نداریم یا از این ور بوم میفتیم یا از اون ور

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
ماهم بچه کوچیک داشتیم به همه کارامون میرسیدیم

خب تو میرسیدی یه زن نمیرسه 

هیچ کدوم از اون یکی برتر نیست 

هر کی یه مدله 

یکی صد مدل غذا هم بپزه خسته نمیشه 

یکی زود خسته میشه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

مقصر همسرته ک از شب غذای امروزتو درست نکرده خیلی کار بدو اشتباهی انجام داده☺️😐

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
کباب سالاد نوشابه زرد 😋

تو رووووحت 😋😂😂😂 حق داشته دیگه 😝😂

نه شوخی کردم نوش جونت ولی به قول یکی از همین دوستامون که زیرتاپیکت نظر دادن همیشه تعادل و تو رفتارت برقرار کن که نه تو آسیب ببینی نه شوهرت 💕

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕