2821
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد 🥺

3622 بازدید | 142 پست

گفت چرا پول برداشت شده گفتم ناهار س... قبل بگم سفارش دادم داد زد دوبارههههه هر روز چخبره 

گفتم با بچه کوچیک وقت نمیکنم خببببب

بعدم گفتم شبا میتونی برام ناهار درست کنی که سفارش ندم نمیدونم چرا بعدش صدایی نیاومد و بوق آزاد خورد 🤣

الان مقصر منم یا اون که از شب برام ناهار امروزو درست نکرده 😐

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه شوهرت باید برات ناهار بپزه...

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
خوب کاری کردی آفرین . خرج کن بذار عادت کنه. 

عزیزم این خرج کردن نیست.همه چیز را باهم قاطی نکنید .این به مرور زمان شوهر از دست دادن و‌اشک ریزان که شوهرم خیانت کرده

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
لوس بازی های بانوان سرزمینم وارد مرحله جدیدی شده

یعنی چی 

جدی گفتم

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲