2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 142 پست
نه عزیزم خیانت ربطی ب این چیزا نداره مردیکه ذاتش خراب باشه خیانت میکنه خیلییی تاپیکا اینجا خوندم زنه ...

تعادل در هرکاری شرط اصلی هست .از من گفتن بود ..نخواستی گوش ندید ....

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان دیگه هیچ‌کس بچه نداده  خودت بچه نبودی مادرت مدام غذا سفارش میداده.دختر تعادل را در رفتارت ...

🥲

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

انقدررر فرهنگمون بده  اینجور چیزا ک مثلن مرد غذا بپزه برای زن یا از بیرون غذا بگیرن انگار زن گناه بزرگی مرتکب شده ..تقصیری هم نداریم از بچگی تو گوشمون کردن ک زن باید بپزع و صرفه جو باشه و صداشم درنیاد

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

خب راس میگه چخبره هروز ناهار میخری الکی الکی پول خرج میکنی 

بعدشم اینهمه آدم با وجود بچه کوچیک ناهار و شام میپزن مگه حتما باید چیزای سخت درست کنی؟؟؟ چیزای راحت بزار 

برای مرخص شدن نی نی یک روزه ما از بیمارستان یه حمد میخونی؟....ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...🚶‍♀️اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...👣 کاشکی دنیا یادش بره مارو ، نبینیم طلوع آفتاب رو🖤...اسکار غم انگیز ترین حس هم میرسه به اینکه بهترین آدم زندگیت میشه بدترین تجربه ی عمرت...☠️ ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمی شنوند؛ چه تلخ است قصه ی عادت.....🖤🌊 ....یه حمد برای شفای کوچولومون بخونید...کاربر روح_آنابل۲ هستم ترکوندنم😏
بد خابه نمیتونم راه برم بیدار میشه چه برسه سر و صدا کنم

حالا اینارو ول کن چی سفارش دادی؟🤭

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
خدا نصیب کسی نکنه همچین زن تنبلی رو بلند بگو الهی آمین😂

اگه شوهرم اینجا بود یه امین می‌گفت صداش بره اسمونا 🤣

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
خب شامتو بیشتر درست کن که واسع ناهارتم بمونع خجالت بکش خدایی شوهرتم گناه دارع

چرا خجالت بکشه 

از چی خجالت بکشه 

انقدر خودزنی نکنید 

تو خودتم زنی 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
بچم کوچیکه نمیزاره ناهار درست کنم  بعد گرسنه بمونم ضعف میکنم

عزیزم مگخ تو فقط بچه کوچیک داری من یه دوساله دارم یه توراهی پا به ماهم میدونی برداشت پول مهم نیست اما مدیریت نداشتننت مهمه همسرت کم کم دور میشه ازت

زمین گرده 

شما دیگه از این ور بوم افتادی...دختر خوب برنامه ریزی بکن ک بتونی ب غذا درست کردن هر چند ساده برسی...ساده باشه قابل توجیهه اما هیچی دیگه درست نکنی ن🥳🥳

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

انگار تنبلی و بچه کوچیک داشتن شده بهانه برات 

روزی یه وعده درست کن زیادم ذرست کن برای نهار خودتم بمونه 

تو این گرونی شوهرت صبح تا شب زحمت میکشه تو اینحوری میکنی؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

😑😑😑

واقعا شوهرت باید غذا درست کنه؟

والا من میخواستم برم زایمان کنم شبش خونه رو خودم تمیز کردم از کجا اومدین شماها😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
منم بدم میاد وقتمو‌ با آشپزی هدر بدم 

بعضی وقتا خودت درست کن بعضی وقتا هم بیرون سفارش بده من بچه ندارم خودم غذا درست میکنم اما بازم با این وجود خسته میشم دیگ شوهرم نمیزاره غذا درست کنم خودش می‌ره از بیرون میگیره