2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 142 پست
بعضی وقتا خودت درست کن بعضی وقتا هم بیرون سفارش بده من بچه ندارم خودم غذا درست میکنم اما بازم با این ...

اکثرا همینه 

خودم کم پیش میاد درست کنم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

نمیدونم چرا بچه شده بهونه واسه ملت ببخشیدا اسی منظورم باتو نیست خرصم از دخترخالم دراومده 9 ماه بارداری بهونه کرد کلا ناهار شام یا مامانم داد یا مادرشوهرش الانم که 7 زایمان کرده بچهارو بهونه کرده کلا ناهار شام خونه ما میخوره یا مامانم براش میبره  

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه عزیزم خیانت ربطی ب این چیزا نداره مردیکه ذاتش خراب باشه خیانت میکنه خیلییی تاپیکا اینجا خوندم زنه ...

ی موردی رو هیچوقت یادم نمیره 

خانوم تاپیک خیانت زد 

رفتم ی سر ب تاپیکای قبلش زدم 

همیشه سوال از اشپزی و ترفندخونه داری و سورپرایزشوهرو... .

بعد ی روز تاپیک‌ زده بود دلم نمیاد شوهرمو تنهابزارم برم خونه مادرم شوهرم میگه برو ،فرداش تاپیک زده بود اندازه یه هفته غذا درست کردم گذاشتم یخچال واس شوهرم خراب نمیشه غذا ها؟

یکی دوهفته بعد با حال داغون تاپیک زد شوهرم زن آورده بوده تو خونه تو اون ی هفته ای ک خانوم نبوده  "از بهم خوردن لحافا و چنتانشونه دیگ فهمیده بود"فکرکن زنه رم آورده غذاهایی ک این بدبخت درست کرده بود رو گرم میکردن میخوردن دیگ خودت تا ته بی معرفتی و هرز بودن مرده رو برو 

انقدررر فرهنگمون بده  اینجور چیزا ک مثلن مرد غذا بپزه برای زن یا از بیرون غذا بگیرن انگار زن گن ...

اره واقعاااااا

بعد به مردا میگن گرسنه نمونیاااا از بیرون غذا بگیر بخور

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
کباب سالاد نوشابه زرد 😋

😂😂😂 در جریانی ک نوشابه و سالاد واسه بچت اگه شیر میخوره خوب نیست و نفخ میاره انشالله

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

ی موردی رو هیچوقت یادم نمیره  خانوم تاپیک خیانت زد  رفتم ی سر ب تاپیکای قبلش زدم  ...

دقیقن

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
چرا خجالت بکشه  از چی خجالت بکشه  انقدر خودزنی نکنید  تو خودتم زنی

عزیزم زیاده روی تو هیچ کاری خوب نیس

منم خودم گاهی از بیرون غذا میگیرم ولی ن هر روز واقعا اینکار درست نیست

شعارای روانشناسی تو زندگی مشترک جواب نمیده

زنم باید پا ب پای مردش تلاش کنه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
خدا نصیب کسی نکنه همچین زن تنبلی رو بلند بگو الهی آمین😂

الهی امین.پسر دارا وقتی دعا می کنید برای پسراتون زن تنبل نخواین یه دفه

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

من کاری به کار کردن و نکردند ندارم ولی غذا رستوران خیلی ارزش، غذایی نداره اونم هر روز برا زن شیر ده 

گوشت تازه ای خودت بپزی کجا غذای رستوران کجا

یه تیکه گوشت با پیاز بزار تا قابلمه بپزه زیاد کاری هم ندارا

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
منکه تو شرایطت نیستم گلی شاید واقعا برات مقدور نیست.ولی خب از همسرت نمیشه توقع داشته باشی شب برات نا ...

اره هیچکس تو شرایط کسی نیست منم انتظار ندارم ناهار درست کنه محض خنده گفتم 

خودشم می‌دونه شوخی میکنم 

خب شبا هم بچه رو نگه نمی‌داره من واقعا دست تنها نمی‌رسم خیلیم ضعف دارم از وقتی زایمان کردم 

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲