2777
2789
عنوان

دعوا😕

189 بازدید | 6 پست

دیدم زندگی هایی ک مثلا تو سن من ازدواج میکنن اصلا ب مشکل نمیخورن و خوشبخت میشن.. ولی خیلی زیاد دیدم ک همون اول زندگی دعواشون میشه و اتفاقای خوبی نمیوفته.. من تا اینجاشو مشکل نداشتم ولی مسئله اینه ک تازه اول زندگیه یجورایی نگرانم ک کدومشونم و میتونم خوشبخت شم یا نه و یجورایی ام خودم اخلاق خوبی ندارم.. منظورم اینه ک یکم زود جوشم عصبی ک میشم کارایی ک میکنم دست خودم نیست برای همین مشکل یکی از صمیمی ترین دوستامم از دست دادم.. شوهرم صبوره ولی میترسم نتونم اگر دعوایی بشه باهاش کنار بیام و ممکنه کارام باعث بشه اتفاقای بدی بیوفته.. مشکل روانی هم نیست آخه کلا خانوادگی ازطرف پدری همینجوری هستیم و ارثیه یجورایی شوهرم آدمی نیست ک اگر من حرفی بزنم داد بزنه و دعوا کنه با اینکه اونم سنی نداره ولی صبور تر از منه 🤷🏻‍♀️میترسم واقعا چیکار کنم بتونم خودمو کنترل کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که سلیطه بازی درمیارم بعد میبینم اون انقدر آقا و متین نشسته داره نگام میکنه غلاف میکنم دیگه میرم میشینم تو اتاق به کارای زشتم فکر میکنم🤭

این حرکتش ناک اوت میکنه لامصب

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
😂🤣موافقم باهات چرا اینا انقد مظلومن

وای انقدر حرص میخورم میگم پاااشوو دعوا کنیم پاشوو دااد بزن یه حرکتی بزن چه معنی داره انقد مظلومیت تازه ناراحتم میشه یه جوری میره تو خودش عذاب وجدان میگیرم خودم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وای انقدر حرص میخورم میگم پاااشوو دعوا کنیم پاشوو دااد بزن یه حرکتی بزن چه معنی داره انقد مظلومیت تا ...

تازه بعد‌شم باید بری از دلش در بیاری آقا بهش بر خورده رفته تو خودش 😂🤣من هروقت سلیطه میشم بعدشم میرم نیم ساعت از دلش در میارم وگرنه اصن حرف نمیزنهههه😂ولی خیلی خوبه چون اگ اون دعوا می‌کرد منم بد تر میکردم بحث بالا میگرفت