دیدم زندگی هایی ک مثلا تو سن من ازدواج میکنن اصلا ب مشکل نمیخورن و خوشبخت میشن.. ولی خیلی زیاد دیدم ک همون اول زندگی دعواشون میشه و اتفاقای خوبی نمیوفته.. من تا اینجاشو مشکل نداشتم ولی مسئله اینه ک تازه اول زندگیه یجورایی نگرانم ک کدومشونم و میتونم خوشبخت شم یا نه و یجورایی ام خودم اخلاق خوبی ندارم.. منظورم اینه ک یکم زود جوشم عصبی ک میشم کارایی ک میکنم دست خودم نیست برای همین مشکل یکی از صمیمی ترین دوستامم از دست دادم.. شوهرم صبوره ولی میترسم نتونم اگر دعوایی بشه باهاش کنار بیام و ممکنه کارام باعث بشه اتفاقای بدی بیوفته.. مشکل روانی هم نیست آخه کلا خانوادگی ازطرف پدری همینجوری هستیم و ارثیه یجورایی شوهرم آدمی نیست ک اگر من حرفی بزنم داد بزنه و دعوا کنه با اینکه اونم سنی نداره ولی صبور تر از منه 🤷🏻♀️میترسم واقعا چیکار کنم بتونم خودمو کنترل کنم؟
وای انقدر حرص میخورم میگم پاااشوو دعوا کنیم پاشوو دااد بزن یه حرکتی بزن چه معنی داره انقد مظلومیت تا ...
تازه بعدشم باید بری از دلش در بیاری آقا بهش بر خورده رفته تو خودش 😂🤣من هروقت سلیطه میشم بعدشم میرم نیم ساعت از دلش در میارم وگرنه اصن حرف نمیزنهههه😂ولی خیلی خوبه چون اگ اون دعوا میکرد منم بد تر میکردم بحث بالا میگرفت