2777
2789
عنوان

چقد روند بامداد خمار کند شده🗿

281 بازدید | 31 پست

خیلی بد و کند داره پیش میره

آدم رو داره از دیدنش پشیمون میکنه و بنظرم دیگه نبینمش بهتره🗿

هم فیلمبرداریش ادمو سردرگم میکنه هم ماجراش خیلی آروم شده و دیگه بدرد نمیخوره،بازیگراشم ک بجز عده ای خیلی بد بازی میکنن

واقعا وضعیت سینمای ایران داره ب کجا میره🚶♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که حدود شونزده ساله سریال ایرانی نمیبینم اصلا حوصله ایرانی و ترکی و کره ای ندارم

فقط هالیوود و نتفلیکس😅😅😅😅

داستان قوی تعلیق درست اوج درست پایان بندی محکم بازیگری بیست گریم و صحنه پردازی محشر

توهردوره ای بقیه میگن پایتخت ستایش یوسف مختار اسم هاشو فقط میشنوم و ویدئوهای شوخیشو داخل یوتیوب میبینم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

کتابش بهتر بود فیلمش واقعا حوصله سر بره

کتابش واقعا اثر هنری بود ولی فیلمش اصلا نتونست یک درصد به کتابش برسه

من ک ب شخصه دیگه نگاهش نمیکنم چون کیفیت پایینش فقط وقتتو میگیره

اتفاقا قشنگه سه فصل داره حرفتون قبول دارم فصل اول رو خیلی کش دادن

اخه الان ۱۰/۱۱ قسمت اومده هیچ اتفاقی نیوفتاده..

موضوع سریالش قشنگه چون از روی رمان قشنگی اقتباس شده

من که حدود شونزده ساله سریال ایرانی نمیبینم اصلا حوصله ایرانی و ترکی و کره ای ندارمفقط هالیوود و نتف ...

بهترین کار واقعا

منم کلا یکی دو تا سریال ایرانی دیدم که پشیمون شدم

دیدم کیفیت سریالای ایرانی بدتر شده

رمان شب سراب هم عالی بود خداییش میگم نکنه داستان بامداد خمارو عوض کنن بیاد با اصلان ازدواج کنه

اصلا تغییراتی ک تو قصه اصلی رمان ایجاد کردن واقعا مسخرست،خودشون میگن میخواستیم عین رمان نشه و یسری تغییرات انجام دادیم ک بنظرم انجام نمیدادن بهتر بود

اصلا تغییراتی ک تو قصه اصلی رمان ایجاد کردن واقعا مسخرست،خودشون میگن میخواستیم عین رمان نشه و یسری ت ...

من دوست دارم با رحیم ازدواج کنه بعدش پشیمون شه برگرده الان حتی جرعت نداره به باباش بگه رحیمو میخواد

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

من دوست دارم با رحیم ازدواج کنه بعدش پشیمون شه برگرده الان حتی جرعت نداره به باباش بگه رحیمو میخواد

دقیقاا😐هیچکس حرکت خاصی نمیزنه

۱۱ قسمته داره همین روندو ادامه میده

یذره مخاطب واسشون مهم نیس

دقیقاا😐هیچکس حرکت خاصی نمیزنه۱۱ قسمته داره همین روندو ادامه میدهیذره مخاطب واسشون مهم نیس

ننه رحیم فقط دیدی چی میکرد تو قسمت ۱۱ ش😂

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو