2777
2789
عنوان

چقد روند بامداد خمار کند شده🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست
معرکه گیر بود😂واقعا از نظر خونوادگی اختلاف طبقاتی دارن

فک کن نازنین خانم با اون حرف هایی که میزنه سنجیده و متین اونوقت این بیاد به عنوان فامیلش بشینه باهم حرف بزنن😂😂راجب ماراش میگه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ننه رحیم فقط دیدی چی میکرد تو قسمت ۱۱ ش😂

یاخدا مادر فولاد زره ای بود واسه خودش

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

دقیقا منم ۲ قسمته نگاه نمی کنم به درد نمی خوره کتابش فوق العاده بود

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

😂😂🤣حالا با نازنین خانم مقایسه ش کن😂

محبوبه هم باهاش بره معرکه هاش براش فرانسوی بگه وشعرحافظ وسعدی بخونه 😂

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

فک کن نازنین خانم با اون حرف هایی که میزنه سنجیده و متین اونوقت این بیاد به عنوان فامیلش بشینه باهم ...

یعنی هیچ جوره در ذهنم نمیگنجههه😂😂

نازنین خانم اینقد خوشگل و باکمالات و شیک

در مقابل مادر رحیم😂

دقیقا منم ۲ قسمته نگاه نمی کنم به درد نمی خوره کتابش فوق العاده بود

منم دیگه تصمیم گرفتم نگاه نکنم

کتابش رو خیلی دوست داشتم،با دیدن فیلم فقط تصورم از کتاب خراب میشه