2777
2789
عنوان

من یه دهه هفتادی خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 2097 بازدید | 43 پست
کاش درس نمیخوندم کاش تلاش نمیکردم کاش ول میچرخیدم توی خیابونا

باریک الله به تو والا من با داشتن حمایت گر و مادر و خانواده جر خوردم جر خوردن تا دیپلم گرفتم فکر کن اگه پدر و مادرم بالا سرم نبود به زور تا دو راهنمایی میخوندم شما چجوری تونستی واقعا احسنت نا امید نباش تو تا اینجا تونستی بازم میتونی خواهر و برادر داری؟؟ازدواج نکردی تا حالا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور  به خودت افتخار کن تو این وضعیت حداقل رو پای خودتی وبه کسی محتاج نیستی  زندگی خ ...

من بیکار بدون پول بدون درامد گوشه خونه ام کدوم افتخار هیچی پول برام نمونده همش قرض کردم افتخار داره

اصلا نمیتونم فقط یه وام میخوام بهم نمیدن گفت بودجه نیست بسلامت

آره عوضیا حالا یه سپرده ببر براشون یعنی نمیذارن به ۷۲ ساعت کشیده بشه پول وام تو حسابته من چهل تومن سپرده بردم یه وام ۲۴ تومنی هجده درصد دادن بعد سپرده منو چهارده درصد سود میدن عنترا 

آره عوضیا حالا یه سپرده ببر براشون یعنی نمیذارن به ۷۲ ساعت کشیده بشه پول وام تو حسابته من چهل تومن س ...

لعنت به این زندگی کثیف که برای ما ساختن من به اخرش رسیدم بعد میگن تولید مثل کنید خب بچه بیاد توی این وضع بدون حمایت بدون اینده چه کند

من بیکار بدون پول بدون درامد گوشه خونه ام کدوم افتخار هیچی پول برام نمونده همش قرض کردم افتخار داره

همینه که شرافت مندانه و با آبرو زندگی میکنی ؛ هم تحصیلاتتو ادامه میدی هم کنارش میخای کار کنی،

خدا بزرگه🤲