2777
2789
عنوان

من یه دهه هفتادی خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حالم خرابه نمیدونم چه کنم بخاطر اعتراضات جلوی وامها رو بستن و دیگه وام نمیدن گناه ما چیه اخه

نه عزیزم واسه اعتراضات نیست از عید جلوی وام هارو گرفتن و فقط با سپرده میدن

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
خیلی حالم خرابه نمیدونم چه کنم بخاطر اعتراضات جلوی وامها رو بستن و دیگه وام نمیدن گناه ما چیه اخه

اخه آدم اگر داشته باشه ک سپرده کنه .وام میخاد چیکار😔

نه بابا کلی وام میلیاردی گرفتن اونوقت به من ۲۰۰تومن نمیدن 

اونا با پارتی بازی گرفتن. منم از عید دارم این در اون در میزنم همه بانک ها رو رفتم میگن فقط سپرده. فکر کن حتی از حسابی ک حقوق شوهرمم میریزن توش ندادن. استعلام گرفت گفت فقط یه تومن وام به حسابتون تعلق میگیره. 

خدا ازشون نگذره 

نمیتونم دانشجوام قبولم نمیکنن کارگر تمام وقت میخوان

بهشون بگو تایم هایی که دانشگاه نیستی میتونی بیای سالن حرف دلتو بزن قطعا درکت میکنن عزیزم

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

منم منتظر وامم 

خیلی هم حیاتی بود که دیگه هیچی 

بدتر شد وضع😓😓😓

لعنت به این زندگی کثیف که برای ما ساختن من به اخرش رسیدم بعد میگن تولید مثل کنید خب بچه بیاد توی این ...

عزیزم من تاپیک هاتو خوندم متوجه شدم به تازگی تنها شدید الان رابطه تون با پدرتون همچنان شکر آبه من اگه جات بودم زن بابامو بیرون میکردم خودم نمیرفتم از خونه بابام بابات چند سالشه؟