من شاغل بودم سالن ارایشگاه داشتم درامدم بد نبود دیگه سابقه م زیاد شد خواستم اموزشگاهش کنم توی جامعه مثلا مفید باشم!!!!
هزاران دوره گرون قیمت رفتم چه راه های دور درازی رفتم چه امتحانای سختی خوندم تا صبح بیدار می موندم چقدرررر خرج کردم تا حرفه ای شدم
انقدر تست سخت ازم گرفتن نابودم کردن
الان یکسال و نیمه دنبال یه وام مزخرفم به من که جوان این جامعه هستم نه پدر دارم نه مادر نه پشتوانه نه هیچکسی... صدتا مدرک و رزومه کاری براشون تحویل دادم نتونستن ایراد بگیرن صدتا بازدید انجام دادن کلی پول برای ثبت نام وام اشغالشون خرج کردم اما همچنان بعد یکسال و نیم میگن به ما مربوط نیست بودجه نداریم در حالی که پارسال گفتن خردادماه وامت اماده ست قول دادن
و دوماه پیش قرارداد من با صاحب مغازه م تموم شد گفت تخلیه کن از اونطرفم اداره گفت وامت همین ماه اماده ست منم دیگه قصد مغازه گرفتن نداشتم کسی هم برای چندماه مغازشو به من نمیداد گفتم عیب نداره یکماهم خونه بشینم اما دوماهه هیچ خبری نیست
من دهه هفتادی یکسال و نیمه برای وام منتظرم پس چرا میگن فرت فرت تولید مثل کنید پس کو حمایت؟مگر نمیگن درس بخونید من دانشجوی دکترام فقط یه وام خواستم کو حمایت؟ مگر نمیگن دختر پاک و نجیب باشید خدا با ادمای پاکه؟ کو حمایت خدا؟ کاش هرزه بودم پدر مادرم که ندارم من بخاطر قول الکی اونها دوماهه بیکار شدم دانشجوام هیچ جا منو قبول نمیکنن چرا با این همه تخصص من باید بیکار باشم
برای یه دختر ۳۰ساله بی پناه و بیکس بیکاری مثل مردنه