2777
2789
عنوان

من یه دهه هفتادی خیلی بدبختم

2095 بازدید | 43 پست

من شاغل بودم سالن ارایشگاه داشتم درامدم بد نبود دیگه سابقه م زیاد شد خواستم اموزشگاهش کنم توی جامعه مثلا مفید باشم!!!!

هزاران دوره گرون قیمت رفتم چه راه های دور درازی رفتم چه امتحانای سختی خوندم تا صبح بیدار می موندم چقدرررر خرج کردم تا حرفه ای شدم

انقدر تست سخت ازم گرفتن نابودم کردن 

الان یکسال و نیمه دنبال یه وام مزخرفم به من که جوان این جامعه هستم نه پدر دارم نه مادر نه پشتوانه نه هیچکسی... صدتا مدرک و رزومه کاری براشون تحویل دادم نتونستن ایراد بگیرن صدتا بازدید انجام دادن کلی پول برای ثبت نام وام اشغالشون خرج کردم اما همچنان بعد یکسال و نیم میگن به ما مربوط نیست بودجه نداریم در حالی که پارسال گفتن خردادماه وامت اماده ست قول دادن

و دوماه پیش قرارداد من با صاحب مغازه م تموم شد گفت تخلیه کن از اونطرفم اداره گفت وامت همین ماه اماده ست منم دیگه قصد مغازه گرفتن نداشتم کسی هم برای چندماه مغازشو به من نمیداد گفتم عیب نداره یکماهم خونه بشینم اما دوماهه هیچ خبری نیست

من دهه هفتادی یکسال و نیمه برای وام منتظرم پس چرا میگن فرت فرت تولید مثل کنید پس کو حمایت؟مگر نمیگن درس بخونید من دانشجوی دکترام فقط یه وام خواستم کو حمایت؟ مگر نمیگن دختر پاک و نجیب باشید خدا با ادمای پاکه؟ کو حمایت خدا؟ کاش هرزه بودم پدر مادرم که ندارم من بخاطر قول الکی اونها دوماهه بیکار شدم دانشجوام هیچ جا منو قبول نمیکنن چرا با این همه تخصص من باید بیکار باشم

برای یه دختر ۳۰ساله بی پناه و بیکس بیکاری مثل مردنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وام که خیلی راحت میدن

من دانشجو ام

۲۲ سالگی اولین وامم رو گرفتم

موسسه ملل گرفتم و بانک رفاه

موسسه ملل الان تا ۱۰۰ میلیون وام میده

ولی ضامن میخواد

اگه پدرمادر نداری اصلا ناراحت نباش همکارات هم میتونن ضامنت بشن یا اقوام دورتر

لایک نکنید🙂‍↔️

هیی وقتی پخمه ها بشینن اون بالا همین میشه دیگه .برای خودشون کلی پول دارن ولی برای جوونایی مثل شما نه

منم اعصابم خورد شد

ان شاءالله که وامت جور بشهه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

انشاءالله ب زودی مشکلاتت حل شه

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
عزیزم بلاخره یه روز همچی درست میشه کم حرص بخور به خدا ناراحت شدم 😔

بخدا از فشار عصبی خوابم نمیبره من خیلی تلاش کردم هدف داشتم چطور با این همه تخصص گوشه خونه نشستم اعتماد بنفسم از بین رفته

وام که خیلی راحت میدن من دانشجو ام ۲۲ سالگی اولین وامم رو گرفتم موسسه ملل گرفتم و بانک رفاه موسس ...

شرایطش چجوریه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!