2777
2789
عنوان

ممکنه تکرر ادرار دخترم به خاطر قرص مونته لوکاست باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 42 پست
باید نصفش میدادی بهش کامل توهم زا و بیقراری داره واسه الرژی بهش دادی

اره عزیزم،کامل دهدم،دقیقا بی قرار شده،اونروز گریه می کرد خواب دیده بود من مردم،یا امروز میگه تو بمیری من چکار کنم،استرس گرفته به نظرم،نمیدونم شایدم سرما خورده،دیگه خسته شدم،همش راه دکترم☹️

راستی من روزای اول کامل میدادم،بعدش دو بار یادم رفت شد بک روز در میون،ممکنه به خاطر اون باشه؟

اره استرس گرفتم وحشتناک😕 چون زمینشو هم قبلا داشتم ولی پریود که شدم خوب شدم دخترتو ببر پزشک طب سنت ...

دخترم فقط ۷ سالشه،کلاس اوله،یعنی همراه استرس،تکرر ادرار هم گرفتی؟ میشه از دکترت دختر منم بپرسی؟ مستاصل سدم بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا بچه منم داره میخوره شب ها قبل خواب جویدنی ندیدم تکرر ادرار داشته باشه بلاخره هر بدنی ...

اره قبل خواب مالیدم شکمشو با روغن زیتون،دارجین و نباتم دادم.خییلی میترسم

اتفاقا بچه ام قبل این که قرص رو بخوره خیلی بیشتر ناله می‌کرد الان خیلی بهتر شده من خیلی دکتر فوق ت ...

مم قبل این دارو دخترم سرفه داشت،الان سرفش خوبه،ولی گاهی تپش قلب میگیره،به دختر من نساخته،شاید به دختر شما ساخته،

من لعنتی تازه الان به فکرم رسید شاید از اون باشه

یا ابالفضل نده.. طفلک دوراز جونش روانی میشه الرژیش چطوریه؟  من خودمم خورذم ازشون کلا ادم منگ ...

گفت ترشحات پشت حلق داره،الانم آبریزش بینی شدییید گرفته،فکر کنم این قرصه بهش نساخته

باور کن صدای نالش به خاطر همین قرص لعنتیه من دیگه نمیدم بهش

منم میخورم ب خاطر آلرژیم، فردا باز امتحان کن نده ببین چطور میشع

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
دختر تون حتما آلرژی داره که داره این قرص رو میخوره تکرر ادرار رو نمیدونم ولی اون بد خوابید به خاطر ...

چه جالب نمیدونستم. پسر منم توو خواب ناله میکنه . سابقه الرژی هم داریم شدید

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

پسر منم بخاطر الرژی دکتر داد بهش خیلی سرفه میکنه امروز عناب و بادام و نشاسته و چهار تخم اسیاب کردم ریختم ابجوش به همراه نبات خورد خدارو هزار مرتبه شکر سرفه اش خیلیییی کم شد

گفت ترشحات پشت حلق داره،الانم آبریزش بینی شدییید گرفته،فکر کنم این قرصه بهش نساخته

قطعش کن

برا ابریزشش ی کم کتوتیفن یا سیتریزن بده

هرچن اینام خواب اورن

میتونی ی عناب اتیش بزنی دودش از بینی بده تو از حلق بده بیرون

ولی خداییش دیگه این قرص نده طفلک بخوره بخداااا عوارضش بیشتره تا تاثیرش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز