2777
2789
عنوان

ممکنه تکرر ادرار دخترم به خاطر قرص مونته لوکاست باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره اتفاقا گفتم شوهرم از عطاری بگیره اونم اسیاب کنم قاطی اینا کنم

من واسه سرفه ی دخترم خود به رو با آب پختم،بعدش که آبش تقریبا جنع شد و غلیظ شد،گذاشتم خنک شد،عسل زدم بهش،هر بهر سرفه می کرد می دادم بهش،خییلی خوب بود

قطعش کن برا ابریزشش ی کم کتوتیفن یا سیتریزن بده هرچن اینام خواب اورن میتونی ی عناب اتیش بزنی دودش ...

دیگه نمیدم،از عوهرضش زده چرک در ادرار،خدا کنه از همین دارو باشه،دیگه از فردا نمیدم بهش 

اسی ربطی نداره به مونته لوکاست من کهیرمیزدم یه مدت الرژی داشتم سه ماه خوردم وپیش فوق تخصص رفتم اصلااین عوارض ونداشتم ومنم بشدت ادم ضعیفی هستم از مونته لوکاست نیست ازدوستم پرستارپرسیدم میگه ربطی نداره ودخترتون ممکنه فشارش پایین باشه...

گاهی انسانم آرزوست
اسی ربطی نداره به مونته لوکاست من کهیرمیزدم یه مدت الرژی داشتم سه ماه خوردم وپیش فوق تخصص رفتم اصلاا ...

یعنی فشار پایین باعث تکرر ادرار میشه؟

اخه تو عوارضش نوشته درد گوش و گرفتگی گوش و تپش قلب و چرک در ادرار،چرک در ادرار یعنی عفونت ادراری،عفونت هم باعث تکرر ادرار میشه،

الان رفت ندرسه،تا صبح ۵ بار پاشد رفت دستشویی،اینقدر نگرانشم،اصلا درطت نخوابید دیشب،

خدایا به همه سلامتی بده

یعنی فشار پایین باعث تکرر ادرار میشه؟ اخه تو عوارضش نوشته درد گوش و گرفتگی گوش و تپش قلب و چرک در ا ...

وایی دخترم منم الان ۱ماهه تکرر ادرار پیدا کرده هی میره دستشویی همه میگن سردی کرده منم همش گرمش میگیرم و چربش میکنم میبندمش ولی فایده نداره من میگم از استرسه حتما چون من یه دختر ۲ماه دارم احساس میکنم از وقتی این اکنده این استرس گرفته توخودش میریزه دخترمنم ۶سالشه وگرنه اینقدر توتوالت رفتن اینقدر خیالم راحت بود روزی ۴ ۵بار بیشتر نمیرفت خیلیی خوب بودالان دیوونم کرده از دیروزم اسهال شده گلابه رو دیگه بدتر قراره امروز ببرمش دکتر 

یعنی فشار پایین باعث تکرر ادرار میشه؟ اخه تو عوارضش نوشته درد گوش و گرفتگی گوش و تپش قلب و چرک در ا ...

ببخشیدمن الان پیامتون رودیدم بله تکررادرارممکنه ازفشارپایین هم باشه میخوای خیالتون راحت باشه یه تماس باپزشکش بگیروبهشون بگو که چرااینجورشده 

گاهی انسانم آرزوست
الان تو عوارض پصرف دارو زده چرک در ادرار،پس یعنی به خاطر این قرصه هست؟ چقدر عوارض داره برای دختر من

سلام تو رو خدا بیا پسر من سوزش ادرار گرفته این قرص رو میخکره یک بارم گفت گوشم درد میکنه از این قرصه؟تو رو خدا حواب بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز