باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 عنوان ممکنه تکرر ادرار دخترم به خاطر قرص مونته لوکاست باشه؟ 1493 بازدید | 42 پست امروز میگفت قلبم گاهی می نه گاهی نمیزنه،خیلی هم میره دستشویی،قبلا روزی ۳ بار میرفت،شبا اصلا نمیرفت،الان از ساعت ده تا الان دو بار رفتع.خیلی نگرانشم.ممکنه به خاطر قرص مونته لوکاست باشه؟چون از عوارضش استرس و اضطراب نوشته بود،نمیدونم به خاطر قرصه هست تکرر ادرارش؟خیلی هم بد میخوابه 1401/09/12 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 قبل خواب شکمشو روغن زیتون مالیدم،دارچین و نبات دم کردم دادم بهش،تاثیر نداشت انگار
narenjy عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 476 اره منم این قرص لعنتیو خوردم درد ریه با تپش قلب گرفتمکلا قرص مزخرفیه خیلی عوارض داره سریع قطعش کن
mamملیکا عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 4165 دختر تون حتما آلرژی داره که داره این قرص رو میخورهتکرر ادرار رو نمیدونم ولی اون بد خوابید به خاطر الرژی هستبچه منم میخوره الان از اتاق صدای ناله اش داره میاد تو خواب به خاطر الرژی هست آرامش خود را فدای بیشعوری دیگران نکنید تمام😇
narenjy عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 476 رفتم دکتر طب سنتی گفت به این دارو حساسیت داشتی بهم گفت اگه پریود بشی خوب میشی و همینم شد
باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 دختر تون حتما آلرژی داره که داره این قرص رو میخوره تکرر ادرار رو نمیدونم ولی اون بد خوابید به خاطر ... دیروز ندادم بهش،شب راحت خوابید،دستشویی هم اصلا نرفت تو طول شب
باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 رفتم دکتر طب سنتی گفت به این دارو حساسیت داشتی بهم گفت اگه پریود بشی خوب میشی و همینم شد جدی میگی؟ یعنی چجوری شدی؟ تکرر ادرار گرفتی؟
باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 ن ربطی نداره... چن سالشه؟ امپول تب نزده نه گلم،امپول نزده،۷ سالشه
باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 دختر تون حتما آلرژی داره که داره این قرص رو میخوره تکرر ادرار رو نمیدونم ولی اون بد خوابید به خاطر ... باور کن صدای نالش به خاطر همین قرص لعنتیه من دیگه نمیدم بهش
باوانسیسمونی مدیر استارتر عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 3864 اره منم این قرص لعنتیو خوردم درد ریه با تپش قلب گرفتم کلا قرص مزخرفیه خیلی عوارض داره سریع قطعش کن استرس هم گرفته بودید؟ من حس می کنم استرس گرفته و از استرس همش میره سرویس
تولوخداااا عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 4068 نه گلم،امپول نزده،۷ سالشه باید نصفش میدادی بهشکامل توهم زا و بیقراری دارهواسه الرژی بهش دادی
mamملیکا عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 4165 دیروز ندادم بهش،شب راحت خوابید،دستشویی هم اصلا نرفت تو طول شب نمیدونم والا بچه منم داره میخوره شب ها قبل خواب جویدنیندیدم تکرر ادرار داشته باشهبلاخره هر بدنی یه جوره حالا شما یکم پهلو هاشو با روغن سياه دانه یا زیتون چرب کن احتمالا سرما هم کشیده باشه آرامش خود را فدای بیشعوری دیگران نکنید تمام😇
narenjy عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 476 استرس هم گرفته بودید؟ من حس می کنم استرس گرفته و از استرس همش میره سرویس اره استرس گرفتم وحشتناک😕 چون زمینشو هم قبلا داشتمولی پریود که شدم خوب شدمدخترتو ببر پزشک طب سنتی اگه لازم باشه طبق تشخیصش دخترتو حجامت کننیا اگه پریود میشه که چه بهتردارو رو قطع کن فقط چه مدتیه دارو مصرف میکنه؟!!
mamملیکا عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 4165 باور کن صدای نالش به خاطر همین قرص لعنتیه من دیگه نمیدم بهش اتفاقا بچه ام قبل این که قرص رو بخوره خیلی بیشتر ناله میکردالان خیلی بهتر شدهمن خیلی دکتر فوق تخصص عفونی و آلرژی بردم همه شون تجویز کردن براش آرامش خود را فدای بیشعوری دیگران نکنید تمام😇