2777
2789
عنوان

بچه یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 40 پست
فداتشم عزیزم کاری نکردم ایشالا زودترررر کارتت بگیری .اخه واقعا انصاف نیست شما خودت نیاز داری اونوخ ح ...

واایییی میدونی چی شد همسرم فک مرده بود دروغ میگم صبح گوشیمو چک کرده بود بعد دیده بود ک واقعا پی دادم بهشون منو از خواب بیدار کرد تا حد مرگ کتکم زد ک مگ من چی کم گذاشت تو پیششون آبرومو بردی. چرا گفتی دسته شوخرم تنگه منم گفتم بهت میگم خرید دارم تو میگی پول ندارم منم خاستم اینجوری این ما بگذرونم..  بعدش باز کتک زد ک پاشو چمدونتو جمعش کن ببرمت خونه پدرت منم خیییلییی ب بچه هام وابستم میدونستم بهم نمیده گفت اگ نمیخایی بری زنگ بزن ب مامانم بگو غلط کردم منم هیچ کاری نکردم و نگفتم... خدایی فکر خودکشی زد ب سرم بهش گفتم بچه هاتو وردار ببر میخام خودمو بکشم دیگ خسته شدم اونم گفت بکن بعد یکم خودشو معطل کرد نرفت بعدش اومد پاهامو بوسید معذرت خواهی کرد گفت خودت ک میدونی عقلم کمه و دیوونم چرا میری رو مخم 

اینا فرقی با وحشیا ندارن

خواهرشم جواب نداد دیگ نقشه های همشون یکیه

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
واایییی میدونی چی شد همسرم فک مرده بود دروغ میگم صبح گوشیمو چک کرده بود بعد دیده بود ک واقعا پی دادم ...

😳😳😳خیلی ناراحت شدم واقعا

چرا اخه شوهرت اینجوریه به جای اینکه پشت تو باشه علیه توئه

مگه چی گفتی اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😳😳😳خیلی ناراحت شدم واقعا چرا اخه شوهرت اینجوریه به جای اینکه پشت تو باشه علیه توئه مگه چی گفتی ...

گفتم ک اینا وحشی ب تمام معناست  

مطمئنم زیر سر خانوادش بوده 

بچه داری کاش اگه دوسش نداشتی یا خوب نبود حداقل بچه نمیوردی

منه دیوونه عاشقشمممممم با این همه بدیاش باز دلم نمیاد یه چی بهش بگم یا نفرینش کنم منه احمق خیلی دوستش دارم 

منه دیوونه عاشقشمممممم با این همه بدیاش باز دلم نمیاد یه چی بهش بگم یا نفرینش کنم منه احمق خیلی دوست ...

نگو اینجوری ب خودت .درکت میکنم عزیزم

اما کاش بتونی جوری رفتار کنی که یکم قلقش دستت بیاد وعوضش کنی

نگو اینجوری ب خودت .درکت میکنم عزیزم اما کاش بتونی جوری رفتار کنی که یکم قلقش دستت بیاد وعوضش کنی

تقریبا نسبت ب چهار سال پیش عوض شده باید بگم ۸۰٪ عوض شده یعنی در این حد تو این یه سال این دومین دعوامونه ک اینجری بد تموم شده 😔

تقریبا نسبت ب چهار سال پیش عوض شده باید بگم ۸۰٪ عوض شده یعنی در این حد تو این یه سال این دومین دعوام ...

نگران نباش عزیزم این دعوا هست تو زندگی پیش میاد دیگه بالاخره درست میشه.فقط زندگیت مدیریت کن.نذار دعواها طولانی بشه وکش یپدا کنه که بشه کینه.ارومش کن تا اونم تورو اروم کنن

نگران نباش عزیزم این دعوا هست تو زندگی پیش میاد دیگه بالاخره درست میشه.فقط زندگیت مدیریت کن.نذار دعو ...

باشه ممنون عزیزم ❤