2777
2789
عنوان

بچه یه سوال

140 بازدید | 40 پست

کارت یارانمون دسته مادرشوهرمه میتونم بهش بگم زمز دومشو بگه منم ازش استفاده کنم؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کارت یارانه تو پیش مادر شوهر باشه جلل خالق ادم تو نی نی یایت چه چیرایی میشنوه😳😳😳😳 پرااام ...

شوهر احق و بیشعورم نمیزاره بیارم داده ب مامانش منم خرید دارم یا ساله زم آرایشی نخریدم الان ک شوهرم میگ جمش شده ۸٠٠

میگ مگ چ خبره 😐😐

میخام رمز دوم کارت و از مادرش بگیرم بخرم 

همچین چیزی میشه؟ 

اولا بچه خودتی که گفتی بچه سوال دوما نه اصلا نمیتونی       آره گلم اگه خیلی نیاز ...

خخخخ... 

ما ازش دوریمنمیشه کارتو ازش بگیرم 

میتونم ازش بگیرم رمر پویاشو خودمم استفاده کنم 

شوهر احق و بیشعورم نمیزاره بیارم داده ب مامانش منم خرید دارم یا ساله زم آرایشی نخریدم الان ک شوهرم م ...

اره چرا نشه حقته خب بگیر اصلا کارتو کلا

اوووونقد حقته که میتونی حتی شکااایت کنی 

اونوخ تو میگی میشه رمز دوم بگیرم

رمز دوم که نیس رمز پویاس.اگه فعال نیس که کلا برو با شماره خودت فعال کن

اگ فعال نیست پس اونا چجوری استفاده میکنن... 

میشه رمزشو از اونا بگیرم منم استفادش کنم 

اره چرا نشه حقته خب بگیر اصلا کارتو کلا اوووونقد حقته که میتونی حتی شکااایت کنی  اونوخ تو میگ ...

چجوری به هپهر احمقو بگم ک دعوا نکنه

چجوری به هپهر احمقو بگم ک دعوا نکنه

خب بگو لازم دارم اون چیزی که هست رو منطقی بهش بگو

که منم یه نیازایی دارم 

یارانه میتونه یه کمک خرج باشع برامون که منم یه جاهایی کم نیارم یا بخاطر نداشتن به چیزایی جلو بقیع خجالت بکشم

خب بگو لازم دارم اون چیزی که هست رو منطقی بهش بگو که منم یه نیازایی دارم  یارانه میتونه یه کم ...

آره باهاش قهرم سه روزع میگم قبض گوشیمو پرداخت کن نمیکنه یا میگ وقت نمیکنم ده روزه دارم بهش میگم یه کارت بزار پیشم باهاش شارژ و اینترنتم رو بخرم نمیده....  الانم ب خواهر شوهر مجردم پی ام میدم ک ب مانانش بگه ک رمزشو بهم بده لازم دارم 

آره باهاش قهرم سه روزع میگم قبض گوشیمو پرداخت کن نمیکنه یا میگ وقت نمیکنم ده روزه دارم بهش میگم یه ک ...

اره بگو عزیزم اما با محبت وبه ارومی بگو

بگو یه سری خرجا بود که موندع

شوهرم مونده چیکار کنیم یکم دستش تنگه به رو خودش نمیاره 

منم گفتم یه سری چیزا رو با کارت یارانه انجام بدم که یه باری از رو دوشش برداشته باشم