2777
2789
عنوان

بچه یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 40 پست
اره بگو عزیزم اما با محبت وبه ارومی بگو بگو یه سری خرجا بود که موندع شوهرم مونده چیکار کنیم یکم دس ...

آره عزیزم ب شوهرم گفتم ک ب مامانش میگم اونم هنوز ج نداده الانم میخام ب خواهر شوهرم پی ام بفرستم

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوابش بعد بده ببینیم چی میشه

ممنون عزیزم ب خواهر شوهرم گفتم.. 

ممنون ک بهم جرعت دادی و گفتم  😀😀

ممنون عزیزم ب خواهر شوهرم گفتم..  ممنون ک بهم جرعت دادی و گفتم  😀😀

فداتشم عزیزم کار خوبی کردی

تو که بی احترامی نمیکنی حرف بدی هم نمیزنی

حرف خودتو حرف حق رو با محبت واحترام میگی

همیشه همینطور باش

حرفتو اروم وبا منطق وواضح بگو

هیچوقت نذار تو دلت اینجوری از مهربونیت ورودربایسیت سو استفاده میشه خیلی وازارت میده

فداتشم عزیزم کار خوبی کردی تو که بی احترامی نمیکنی حرف بدی هم نمیزنی حرف خودتو حرف حق رو با محبت و ...

عزیزم این خودشو ب یه راه دیگ زده دار احوال پرسی میکنه انگار من همچین پامی بهش ندادم 🫤😐  منم جواب احوال پرسیشو دادم دیگ اس نداد  باز بگم ک ب مامان جون  گفتی؟ 

اره بگو گلم به مامان جون که گفتی جوابشو بهم بده من منتظرتونم

مرسی عشقم 

یه دنیا ازت ممنونم 

هر چی شد میام بهت میگم

اگ فعال نیست پس اونا چجوری استفاده میکنن...  میشه رمزشو از اونا بگیرم منم استفادش کنم

خوب پس فعاله.رمز پویا یه رمز ثابت نیست که.هر سری یه رمز اس ام اس میشه تو گوشی.هرسری باید زنگ بزنی بپرسی

فداتشم گلم مرسی ایشالا که اوکی میشه

عزیزم معذرت میخوام باز مزاحمتون شدم صبح بهتون گفتم ک به خواهر شوهرم گفتم اونم گفت مادرم رفته بیرون اومد بهش میگم و تا الان هیچ پیامی نداده فعلا الان بهش پی ام بدم ک بگم شماره کارت و رمز کارت یارانمو برام بفرستع یا بزارم برای فردا بهش بگم؟  

عزیزم معذرت میخوام باز مزاحمتون شدم صبح بهتون گفتم ک به خواهر شوهرم گفتم اونم گفت مادرم رفته بیرون ا ...

مراحمی عزیزدلم مرسی.از اخلاقیاتشون بهتر میدونی به نظرت تا حالا که برخورد داشتی ادمای مهربون وخوبی هستن دوستت دارن یا نه برعکس

مراحمی عزیزدلم مرسی.از اخلاقیاتشون بهتر میدونی به نظرت تا حالا که برخورد داشتی ادمای مهربون وخوبی هس ...

اتفاقا  کاملا برعکسه عین وحشیا هستن...   

فردا صبح بهشون باز پی ام میدم ببینم چی میشه

اتفاقا  کاملا برعکسه عین وحشیا هستن...    فردا صبح بهشون باز پی ام میدم ببینم چی میش ...

اره فردا پیام بده.بگو عزیزم منتظر بودم شماره کارت یارانمو بفرستی برام.بگووو شماره کارت یاراااانم  این م مالکیت خیلی مهمه😁😁که متوجه بشه حق خودتو میخوای بفهمه مال خودش نیس که ادعایی داشته باشه

اره فردا پیام بده.بگو عزیزم منتظر بودم شماره کارت یارانمو بفرستی برام.بگووو شماره کارت یاراااانم &nb ...

مرسی گلم حتما اینکارو میکنم ممنونم بابت امروز ک انقد راهنماییم کردی ❤

مرسی گلم حتما اینکارو میکنم ممنونم بابت امروز ک انقد راهنماییم کردی ❤

فداتشم عزیزم کاری نکردم ایشالا زودترررر کارتت بگیری .اخه واقعا انصاف نیست شما خودت نیاز داری اونوخ حق طبیعیت رو همسرت داده به مادرش