2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 70 پست

برای خودتون زندگی‌کنین 

تبریک نگن شاد  نمیشین مگه از داشتن او‌ن چیز 

مادر شوهر منم. نمیگه اصلاتازه ناراختم میشه اخلاقش‌اینه نمیتونم تو این سن تغییرش بدم‌که  منم خیلی وقته نمیگم بهش  چی‌میخرم چیزیم‌میخره تبریک نمیگم با هر کسی حدالامکان مثل خودش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدالعنت کنه همه ی مادرشوهرارو..تعجب نکن.تازه اول حسادتشه..بعدا کارای دیگم میکنه..حرفای دیگم میکنه..ف ...

من ببین اصلا باهاش مشکلی ندارم اما اون انتظار داره من یک مانتو بخرم  پنج سال بپوشم تا این حد اما شوهرم برای خودش دخترش هرچی داره به پاش بریز  اینطوریه

برای خودتون زندگی‌کنین  تبریک نگن شاد  نمیشین مگه از داشتن او‌ن چیز  مادر شوهر منم. ...

من اصلا تبریکش مهم نیست اما این که جلو جمع نمیتونه خودشو کنترل کنه خیلی جالب

مهم نیس بیخیال،،،مبارک باشه 

میشه عکسشونو بذاری

🌟🌟🌟#در_سکوت_رشد_کن🌟🌟🌟.   _______________________________________________.    من میخام هرروز از دیروزم بهتر باشم                             من میتونم؛ یعنی بااااید بتونم🙂.                                      🎧دوس دارم دوباره اون پاهای خستت کنارم راه بیانو، دوس دارم دوباره تو واسه من بخونی منم بزنم با پیانو🎧                                                               

مبارکت باشه عزیزم دست راستت رو سرمن دعا کن منم بتونم بخرم

عکسشون بذار 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

نمیدونم واقعا چرا رفتارای اینجا ضدونقیضه...اگ شوهره پشت خانومش باشه میگیدوای وای چ شوهری،خدارحم کنه ب مادرش

اک شوهره طرفدارننش باشع،میگیداه اه طلاق بگیرجداشو

خدایی فازتون چیه واقعا،متوجه هسین چی میگید.ینی چی اخه..این چ رفتاریه ک دارید،چرا ضدونقیضین..حالا چون شوهره پشت خانومشه،پس ببین چ خطرناکه شوهرت..واقعا خنده داره حرفاتون..توی تاپیکای مختلف خودتونونشون میدین

خدالعنت کنه همه ی مادرشوهرارو..تعجب نکن.تازه اول حسادتشه..بعدا کارای دیگم میکنه..حرفای دیگم میکنه..ف ...

شما ک لعنت میکنید اگه حق نباشه برمیگرده برای خودت مواظب باش کسی رو لعنت نکنی خدا نکنه کسی لعنت شده باشه از رحمت خدا ب دورباشه بعدشم مادرخودت مادرشوهره و خودتم در اینده میشی پس جمع نبند و لعنت نگو گلم 

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار
😂 😂 😂 سنبل خانِ

وای منم دقیقا یادم به سنبل خان افتاد....

خدایی اسی باید از شوهرش بترسه چقد نمک نشناسه ....کی پشت مادرش اخه اینجوری میگه 

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

شما ک لعنت میکنید اگه حق نباشه برمیگرده برای خودت مواظب باش کسی رو لعنت نکنی خدا نکنه کسی لعنت شده ب ...

نه من برا کسی رو لعنت نکردم..شما اززندگی من چی میدونی ک ب ناحق میای نظرمیدی،من گفتم هرچی مادرشوهره بده،علی الخصوص مادرشوهرخودم. ک سه سال زندگیمونابودکردن

نمیدونم واقعا چرا رفتارای اینجا ضدونقیضه...اگ شوهره پشت خانومش باشه میگیدوای وای چ شوهری،خدارحم کنه ...

نه دوست خوبم ببین بچه ها که نمیگن چرا شوهر اسی براش طلا خریده که البته وظیفه اش هست برای جبران بخشی از زحمات اسی تو زندگی بحث اینجاست که چرا شوهر اسی از حرص دادن مادرش لذت میبره اونم مادر که اینقدر زحمت براش کشیده