2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 70 پست

حالا ی نفرم پشت زنش درومده بگین ازش بترس

اصلا معلوم نیست با خودتون چند چندین

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای منم دقیقا یادم به سنبل خان افتاد.... خدایی اسی باید از شوهرش بترسه چقد نمک نشناسه ....کی پشت ما ...

اینجورمردا که انقدر توحاشیه هستن،، مذخرفترین مردا هستن توی زندگی مشترک،، شوهردخترداییم اینجوریه،، هرچی میخره واسه زنش به همه ی زنای مجلس نشون میده میگه ببینید چقدر خرجشکردم،، خدا نصیب نکنه

نه من برا کسی رو لعنت نکردم..شما اززندگی من چی میدونی ک ب ناحق میای نظرمیدی،من گفتم هرچی مادرشوهره ب ...

نظر ندادم گلم تایپ و بخون نوشتی همه ی مادرشوهرا کجا ناحق نظر دادم چیزی رو ک میدونستم گفتم ببخشید معنی لعنت شده یعنی از رحمت خدا دورباشه 

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار

مادر شوهر من نامردی رو در حق شوهر من تموم کرد انقد بدذاته بعد شوهرم اگه کسی از مادرش بد میگه عصبانی میشه میگه ماااادرمه اگه کاریم نکرده باشه برام دلم نمیاد کسی راجبش بد بگه ....هر چند خودش تو دلش میدونه مادرش خوب نیست ولی بازم دفاع میکنه 

اسی زیاد خوشحال نشو از این موضوع شوهرت معلومه منت میزاره دو روز دیگم به تو میگه همه کار برات کردم و فلان ...مطمعن باش پشت سرت حرف میزنه شوهرت 

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

حالا شوهر من بود میگفت خب حالا تبریک که مهم نیست 😒

بسکه همسرت متین وباوقاره، مردباشعور خیلی کم پیدامیشه،، مردا معمولا توحاشیه نیستن و بدشون میاد از زنیکه زیاد غیبت میکنه،، حسودی میکنه،،ازنظر مردا زن بایدشخصیت مستقلی داشته باشه،، 

من اصلا تبریکش مهم نیست اما این که جلو جمع نمیتونه خودشو کنترل کنه خیلی جالب

بنظرم بشین کیفشو کن آخه مادر شوهر سوخته از درون

منم دوست دارم یجوری بسوزونمش

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

بسکه همسرت متین وباوقاره، مردباشعور خیلی کم پیدامیشه،، مردا معمولا توحاشیه نیستن و بدشون میاد از زنی ...

آره دقیقا اصلا  اهمیت نمیده اصلا تعجب کردم شوهرش این مدلی گفته 

من خودم بعد چند سال خیلی اخلاقم شبیه‌ شده وکلا به حاشیه ها اهمیت نمیدم