2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 70 پست
چ شوهر......🤐🤐 واقعا از شوهرت بترس،مردی ک پشت سر زنی ک اونهمه واسش زحمت کشیده ابنطور میگه معلوم ن ...

من میخواستم بگم ترسیدم توسط اسی خورده شم😂

ولی اسی جان جدی میگم خوشحال نشو شوهرت پشت سر مادرش اینجوری میگه ها.

بعضی مردا کلکشون اینه.برادر شوهر من جلوی زنش پشت مادرو خانوادش بد میگه زن بدبختشم فکر میکنه خیلی شوهره هواشو داره ولی نمیدونه که برادر شوهرم  بعدمیاد پیش مادرشینا پشت سر زن و خانواده زنش بد وبیراه میگه و حرصشو خالی میکنه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدررررر حسادت توی نی نی سایت موج میزنه بین خانومااااا واویلا شماها توی زندگی واقعی چیکار میکنید ؟؟

حالا اگه استارتر میگفت همسرم طرف مادرشو گرفته رفتارا ی جور دیگه بودااا !!!پناه بر خداااا

فکر کنم ازینکه گفت ۱۰۰میلیون طلا خریدم بعضیا ترکیدن از حسادت!!!

استارتر النگوهات مبارک باشه و اونی ک میخای بخری هم‌پیشاپیش مبارک باشه، مادرشوهرا بعضیاشون همینن بچه شون ازدواج میکنه انگار هوو اومده براشون همسرتم فهمیده و درک کرده اینو  پس اهمیت نده و کار خودتو بکن،

من این مدت خیلی زیاد میام اینجا و چیزی که میبینم بیشتر از ۹۰درصد خانومای ک اینجا تاپیک میزنن وبا همسرشون مشکل دارن نشون میده آقای همسر اصلا به بلوغ فکری و عقلی برای ازدواج نرسیده و بعد از ازدواج همه ی وقتشو فکرشو برای خانواده قبلش(پدر ومادر وخواهرو..)میذاره و زن رو دشمن اونا میبینه حالا ی مرد هم ک پیدا شده اینو درک کرده ک مادرش رفتارش درست نیست همونا دارن نقدش میکنن!!!

واقعا اینجا جای عجیبیست

منم عادت ندارم تبریک بگم طلا گرفتی دست خودت حالا باید تو چشم همه کنی تبریکت بگن طلاتو گرفتی خوشحال ب ...

بنظرمن طلا یه نوع پس اندازه،،،امروز هس فردا نیس،،اصلا تواین دوره زمونه انداختن طلای زیادی منسوخ شده،،،اونم طلای ضخیم،، یسریا فک میکنن خوبه،خانومایی که توبهترین شرکت ها کارمیکنن مث شرکت نفت،، قطعا تحصیلات عالیه دارن و با بهترین حقوق ها اصلا طلا نمیندازن،، میخرن بعنوان پس انداز هیچ صداشم درنمیارن،،،چه کاریه آخه،، طرف خونه داشته بازم یه واحد دیگه خریده  داده اجاره،، ما بعد چندسال متوجه شدیم اونم چون بحثش پیش اومد... آدمای موفق اصلا ظاهرپسند نیستن برعکس آدمایی که آفتابه لگن صددست شام وناهار هیچی اینجورن،، کلی طلا دارن ولی شلوارشون رو ازصدجا وصله کردن،، مانتوشون پرز داده قرمز شده،،،خونه هم که هیچی نه شیر درست وحسابی داره،،دندوناشونم یکی درمیون خراب،،، بنظرم ادم بجای این چیزا باید به خودش برسه،،،مث این میمونه که شما 10 تا خونه 75 متری داری تو پایین شهر ولی کل سقف و اتاقاش نم داده،، خب اون ده تا خونه رو بفروش یدونه خونه کوچیک شیکذتوبالاشهر بخر... بعضیا مفلسی تو ذاتشونه، عادت دارن مفلس زندگی کنن،سرتاپارو طلا میکنن وقتی مثل گدا زندگی میکنن، طرف کل وجودش طلاس ولی برای بچش یه میوه نخریده انقدر نخریده بچه نمیدونه موز چیه،،یا میبینی کاپشن بچش واسه دوسالگیشه 5ساله داره میپوشه انقدی که کوتاه وتنگ شده،، خب چکاریه داشتن اینهمه طلا، درست زندگی کن

چقدررررر حسادت توی نی نی سایت موج میزنه بین خانومااااا واویلا شماها توی زندگی واقعی چیکار میکنید ؟؟ ...

شما از نزدیک همچین مردی رو ندیدی،، ولی ماتوی فامیل داریم،،، شما هواخواه بودن همسرشو با 100 تومن هزینه ی طلا رو دیدی... ما رفاه امروز رو نمیبینیم آرامش آینده رومیبینیم...دخترداییم شوهرش عین ایشونه امروز ماشین خرید کل فامیلو پرکردبه همه انگ حسادت زدن که چراتبریک نگفت،، تظاهر به خوشبختی میکنن،، ولی وقتی فروخت اصلا صداشو درنیاووردن،،ببین دخترخوب ازدواج این جورچیزا نیست که شما میبینی و قطعاهم توسن کم ازدواج کردی،،کسانی که توسن کم ازدواج کردن حتی ازدواجشونم از حسادت وچشم وهم چشمیه،، که چرا فلانی رفت من بمونم میگن ترشیده،، ببین دخترجان اینایی که این خانوم گفت رو به یه خانوم تحصیلکرده و دوران دیده بگی هیچوقت رفتارهمسرشو تحسین نمیکنه،،چون عقل ومنطقش  میگه،،، شمابرای اینکه بگی من حسودنیستم وبسیاراجتماعی هستم به همه انگ حسادت زدی،، درحالیکه زندگی خیلی گسترده وپیچیده س و اصلا این حاشیه های خاله زنکی توش جایی نداره،،شخصیت آدما به این نیس که هوای یطرفو بگیره و دیگری رو سنگ رو یخ کنه، چه مادر چه خواهر چه همسر... ادم عاقل و فهمیده به همسرش میگه این تبریک ها چیزی از ارزش آدمی نه کم میکنه نه به ارزشش اضافه میکنه...

شما از نزدیک همچین مردی رو ندیدی،، ولی ماتوی فامیل داریم،،، شما هواخواه بودن همسرشو با 100 تومن هزین ...

شما داخل همین کامنتتون  چقدر ندیده و نشناخته قضاوت اشتباه کردید و برا خودتون بافتین و بیرون دادین!!!!پس انتظار راهنمایی درست ازتون نمیره ، ب هرحال بحث کردن بیخودی از حوصله ی من خارجه، موفق باشید