2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 70 پست
خخخخخ ببخشید از حرفت خنده م گرفت،فقط یاد گرفتین بگین،دوست داشت و به شما ربطی نداره،جمله ت خیلی بچه گ ...

والا همین بگو من به خدا هرچی بخرن از ته دل خوشحالم اما اینا فقط میگن پسرمون هرچی داره برای ما خرج کنه ببین خونه که زندگی میکن شوهرم خریده هرچی بگی اما انتظار دارن اصلا برای من چیزی نخر فقط برای اونا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخخخ ببخشید از حرفت خنده م گرفت،فقط یاد گرفتین بگین،دوست داشت و به شما ربطی نداره،جمله ت خیلی بچه گ ...

تجربه گلم 

تا تجربه نکنی اونم به کرات. به این حرفا نمی رسی 

وقتی حسودی دیگران رو مربوط به خودشون بدونی مطمعن باش با آرامش بیشتری زندگی می کنی 

من پسرم این شکلی بود عمرا خونم راهش میدادم

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
اصلا ازش نمیترسم  شوهرم خونه هم واسه مادرش گرفته اما مادرش جز  بدی کردن بهش هیچ کاری نکرده ...

منظور قدرنشناسی شوهرت بود

بیشترین زحمت رو ی مادر واسه بچه میکشه،مادر ک بشی میفهمی

وقتی شوهرت اونهمه زحمت و درد زایمان مادرشو نادیده میگیره تقی ب توقی بخوره زحمتای توم ب چشمش نمیاد و خیلی راحت پشتت حرف میزنه و پشتتو خالی میکنه