2777
2789
کی گفته نمیشه شیر داد بعد پروتز؟ من خواهرم پیش دکتر رفیع پرنیا پروتز سینه انجام داده خیلی راضی الانم ...

منم تایم ویزیت گرفتم برم نمونه کارای دکار رفیع پرنیا ببینم خواهرت مشکل خاصی پیدا نکرد بعد از جراحی ؟ بعد اینکه سینه هاش طبیعی بود یا خیلی معلوم بود که پروتز کرده؟ چون من نمیخوام خیلی مشخص شه یا خیلی بزرگ شه بعد چند تا تاپیکو دیدم خیلیا دکتر رفیع پرنیا معرفی  کرده بودن حالا نوبت گرفتم برم مشاوره ببینم چطوریه ولی ممنون میشم تجربیات خواهرتو بگی

کی گفته نمیشه شیر داد بعد پروتز؟ من خواهرم پیش دکتر رفیع پرنیا پروتز سینه انجام داده خیلی راضی الانم ...

من نگفتم نمیشه شیر داد پیامای بعدمو بخونی توضیح دادم اصلنم تابلو نیست که داری تبلیغ دکتر میکنی😂

کاش میشد بشی🖤💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من پروتز سینه انحام دادم خیلی دنبال دکتر خانم میگشتم که کارش خوب باشه تو همین نی نی سایت خیلیا دکتر مریم عواطفی بهم معرفی کردن الان یک سالی میشه پروتز سینه انجام دادم خیلی راضیم منم سینه هام یکیش کوچیک بود یکیش بزرگ الان خیلی راضیم خیلی خوب شده 

من پیش آرمان انقطاع انجام دادم خیلی خوبه توام پروتز کن سینه هات تحلیل رفته

منم پیش آرمان انقطاع عمل کردم کارش حرف نداره واقعا من خیلی راضیم بهترین جراح پروتز سینه در تهران فقط ایشونن تازه قیمتشم به نسبت جاهای دگ خیلی خوبه خداییش 

منم پروتز سینه انجام دادم ولی همچین مشکلی برام پیش نیومد بعدش، البته بستگی به جراح و مراقبت های بعدش داره من دکترم نداف کرمانی بود و مراقبت ها رو هم درست و اصولی رعایت می کردم و مشکل جدی برام پیش نیومد بعدش فقط کمی درد داشتم که دکتر گفتن طبیعیه و بعد از چند روزم خوب شد

خواهر من پروتز سینه انجام داده. اتفاقا اونم به خاطر شیردهی خیلی سینه هاش افتاده و بدشکل شده بود برای همین بعد از اینکه بچه دومش از شیر گرفت رفت پیش دکتر فرخ کامران خواجوی عمل پروتز و لیفت سینه انجام داد. اگر خواستی بگو شماره تماس شو برات بفرستم.
البته بگم خواهر من گرگان عمل کرده اما آقای دکتر تهران هم مطب دارن.