2777
2789

دقیقا بعد شیردهی مامان منم رفت عمل کرد چون دیگه همینجوری که میگی انگار پوست شده...اگه سینه هات یه اندازه نیستن و افتاده پروتز درستش میکنه

فوقش ۲ تا سایز برات میزارن که قرینه شه یعنی بزرگتره رو پروتز کوچکتر و کوچیکتره رو پروتز بزرگتر میزاره دکتر برات

مامان من میخواست خیلی طبیعی باشه دکترش براش نصفشو زیر عضله گذاشت نصف روی عضله خیلی تکنیک خاصی داشت ولی عاااالی شد طبیعی طبیعی من خودمم میرم تابستون عمل میکنم دیگه خسته شدم

دکترش رجب پور بود الان ۴ سال از عملش میگذره و خیلی خوب شده

من انجام دادم عزیزم دکترمم دکتر رفیع پرنیا بود الن تقریبا 2 سالی هست پروتز سینه انجام دادم سینه های ...

عزیزم شما از کار دکتر پرنیا راضی هستین ؟ منم سینه هام غیر قرینس میترسم بعد عمل تا به تا وایسه تروخدا اگه پیاممو دیدین جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا بعد شیردهی مامان منم رفت عمل کرد چون دیگه همینجوری که میگی انگار پوست شده...اگه سینه هات یه ان ...

دوستان تروخدا عمل میکنید بیاید تجربه هاتونم با بقیه اشتراک بذارید چهار نفر عین من که قبل عمل سرگردونن استفاده کنن

هیچ سوالی هیچکس جواب نمیده چرا 🥲💔

من سینه هام غیر قرینس خیلی میترسم بعد عمل تا به تا شه

دوستان تروخدا عمل میکنید بیاید تجربه هاتونم با بقیه اشتراک بذارید چهار نفر عین من که قبل عمل سرگردون ...

ببین یه مشاوره پیش احمد علی رجب پور برو ضرر که نداره بهت قشنگ مشاوره میده و خودش با تکنیک های خفن برات قرینه سازی میکنه دیگه نگران نباش ، در کل خودش خیلی حساسه و اصن راضی نمیشه بخواد غیر قرینه یا زمخت عمل کنه تمیزی و ظرافت و قرینه بودن کارش خیلی براش مهمه