2777
2789
با ورزش درست نمیشه؟ من یادمه دوران دانشگاه یکی از بچه ها انجام داد ولی خوب جای بخیه اذیتش میکرد و ب ...

این حالتی که شیردهی بوجود میاره درست نمیشه

از دست این بچه ها😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا شیردهی مشکلی نداره  بخیه هام میره

خوب میدونی این موضوع که من میگم مال چه زمانیه

حداقل ۱۲ سال پیش

اون زمان اینقدر باب نبود و مثل الان لیزر جای زخم و این چیزا پیشرفته نبود و میگفت همه میگن نمیتونم شیر بدم و این حرفا

الان پروتز سینه و کلا کارای زیبایی زیاد شده و اطلاعات هم بیشتر شده اون زمان یادمه اینقدر باب نبود که وقتی این کارو کرد دوست پسرش باهاش کات کرد و گفت تو خ....ب هستی که این کارو کردی الان ولی اینطور نیست

کاش میشد بشی🖤💔
این حالتی که شیردهی بوجود میاره درست نمیشه از دست این بچه ها😂😂

😂😂😂😂 تو دنیا فقط یه نفرو دیدم که سینه هاش بعد شیردهی قشنگ تر شد اونم خواهرم بود خودشم نمیدونه رمز موفقیتش چز بوده میگه هیچ کاری نکردم دروغم نمیگه کلا اهل این کارا نیست حتی مامانمم مثل همه سینه هاش بد فرم شده بعد شیردهی اصلا تو فامیلمون کسی اینطور نیست فقط این ژنش خوب بود😂😂😂😂

کاش میشد بشی🖤💔
خوب میدونی این موضوع که من میگم مال چه زمانیه حداقل ۱۲ سال پیش اون زمان اینقدر باب نبود و مثل الان ...

اره بابا 

ما خانوادمون خیلی مذهبیه

میرن پیکرتراشی و پروتز به هیچکسم نمیگن خخخخ

الکی مثلا طرف تو دوماه ازین رو به اون رو شد😂😂😂

😂😂😂😂 تو دنیا فقط یه نفرو دیدم که سینه هاش بعد شیردهی قشنگ تر شد اونم خواهرم بود خودشم نمیدونه رم ...

شانسسسس خخخخ

من قبلش خیلی خوب بود

حالا برا من بزرگه میخوام کوچیک کنم نمیدونم پروتزم لازمه یا همینجوری بلدن فرم بدن بهش😂😂😂😆😆😆من از غدد لنفاوی میترسم که تحریک بشن بدبخ شم

اره بابا  ما خانوادمون خیلی مذهبیه میرن پیکرتراشی و پروتز به هیچکسم نمیگن خخخخ الکی مثلا طرف ...

🤣🤣🤣🤣 اره الان همه میرن دیگه

اون زمان کسایی که این کارو کرده بودن خیلی خیلی کم بود همه بد میدونستن نشونه یه زن بد بود این کار😂😂😂😂 خداروشکر فرهنگامون یکم بهتر شده الان

کاش میشد بشی🖤💔
🤣🤣🤣🤣 اره الان همه میرن دیگه اون زمان کسایی که این کارو کرده بودن خیلی خیلی کم بود همه بد میدونس ...

واقعا

چقد همه چی همیشه علیه ما زناست

شانسسسس خخخخ من قبلش خیلی خوب بود حالا برا من بزرگه میخوام کوچیک کنم نمیدونم پروتزم لازمه یا همینج ...

آره همش بهش میگم فکراتو بکن ببین کار خاصی نکردی قسم میخوره میگه هیچ کاری نکردم کلا اهل این کارا نیست به خودش و تمیزیش میرسه ها ولی اهل کار خاصی نیست که یه چیزی رو پیگیر باشه و دنبال کنه اهل دروغ و پنهان کاریم نیست بعدم آدم که از خواهرش دیگه پنهان نمیکنه تازه خواهر من دوتا بچه داره😐😐😐 بهش میگم خدا اگه هیچی به تو نمیداد بازم همین سینه ها که داده یه دنیاس😂😂😂😂

کاش میشد بشی🖤💔

من یه سالو نیم پیش انجامدادم هنوز به شیردهیو بارداری نرسیدم ولی پروتزمو یه جوری گذاشتن برام که بتونم شیردهی هم انجام بدم من پیش دکتر اعظم صلاتی انجام دادم خیلی راضی بودمم از کارش 02166909984

با ورزش درست نمیشه؟ من یادمه دوران دانشگاه یکی از بچه ها انجام داد ولی خوب جای بخیه اذیتش میکرد و ب ...

کی گفته نمیشه شیر داد بعد پروتز؟ من خواهرم پیش دکتر رفیع پرنیا پروتز سینه انجام داده خیلی راضی الانم پسرشم 6 ماههشه تو شیر دهی هم مشکلی نداره