2777
2789

قبلا برده بودم ماشینو مکانیکی گفت حلالی کارتر روغن ریزی داره و من گفتم باشه بمونه درستش کنید از بعد اون یکم روغن ریزیش کم شد تا اینکه باز دیدم خیلی روغن کم میکنه تو 3 هفته 1 لیتر کم شد به فامیلامون نشون دادم گفت پیچای حلالی کارتل بریده 

بردم پیش مکانیکه گفتم یا اشتباهی که کردید درست میکنید یا میرم با اتحادیه برمیگردم و قبول کرد درست کنه 

از ساعت 10 صبح ماشین تو مکانیکی بود تااااا 5 غروب زنگ زد بیا ببر 

گفت شما اومدی اینجا داد و بیداد کردی روغن ریزی اصلا از حلالی نبود رفتم حلالی کارتل گرفتن چسب گرفتم وقت گذاشتم عوض کردم با اینکه حتی یک قطره هم روغن نمیداد گفتم دگ حالا زنه دگ 

سریع امپرم چسبید گفتم یعنی چی که زنه اصلا متوجه میشی چی میگی من زنم ولی مردیم واس خودم از پس تمام کارامم بر میاد این حرفتون برام از صد تا فحشم بدتر بود مادر خودتون یه زنه من خیلی تعصب خانومارو میکشم اصلا اجازه ندارید بامن اینجوری حرف بزنید اگر بابام شمارد معرفی نکرده بود بهم  قطعا برخوردم از این بدتر میشد باهاتون گفت من میخواستم بهتون بگم که روغن ریزی از اونجا نیست گفتم میگفتید خب منم باور میکردم چون شما مردی من زنم جنس دومم حرفتونو میذاشتم رو سرم (کنایه وار) اینجام مکانیکیه و جای کلیشه های جنسیتی نیست امیدوارم اگررررررر دفعه بعدی افتخار دادم ماشینمو اوردم اینجا بلد شده باشید با منه زن چجوری برخورد کنید

خیلی حالم بده انگار که یه فحش خیلی سنگین شنیدم تپش قلب دارم نمیدونم چجوری تا خونه رسیدم دخترم 3 سالشه میگه مامان توروخدا ناراحت نباش گریه نکن😢

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کلمات قلمبه و کلیشه های جنسیتی رو برای یه مکانیک توضیح دادی؟ 

به نظرم بدون حرف ماشینتو برمیداشتی میومدی بهتر بود

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.