2777
2789
عنوان

دلگیرم از خانواده شوهرم

217 بازدید | 16 پست

همسرم قرار بود وقتی رفتیم خونه جدید یه سری تغییرات اساسی بده خونه رو با هزینه هم کنار اومده بود و گفت okانجام میدم بخاطر تو همین که رفتیم خونه مادرشوهرم و این قضیه رو گفت مادرشوهرم که تا دیروز لنگ میزد و میگفت پام درد میکنه عین بروس لی پرید هوا که نههههههه خرج اضافی نکن فردا یه لباس کهنه میپوشی میوفتی گدایی تو کوچه ها...زن بنا و مرد کارگر(یعنی من باعث اینم که شوهرم میخواد خرج خونه کنه)اینقدر گفت گفت گفت منم خیلی ناراحت شدم گفتم خرج کنه واسه خونه خودشه واسه آسایش بعدم چرا منتظری ما بیفتیم به گدایی؟؟؟شوهزمم عصبی شده بود برگشتنی که تو جواب مامان منو نمیدادی من که انجام میدم....الان غروب زنگیدع که من از اون ۳تا کار مهمترینشو انجام نمیدم....فقط بگید چطور به روش بیارم که حرف ننش از من مهمتر بود ؟؟؟؟تروخدا چیکار کنم از این قوم دور شم؟ اون از دخترش که تررررر زد تو اعصابم تایپیک قبلی هست این از الان تا وقتی که خرج کنیم واسشون خوبیم مریضی هاشونو میارن رو سر ما که ببریمشون ولی نمیتونه ببینه شوهرم بخاطر من کاری میکنه

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر من انقدر عوضیه قیافش شبیه جادوگره

ببین خودش اومده بردیمش دکتر آزمایش عکس و هزار کوفت دیگه....دخترش اومده من فلان جام درد میکنه یعنی چی دیگه؟؟؟بردیمش کلی هزینه آزمایش و دارو و این چیزا شده واسه اون شوهرم به گدایی نمیوفته ولی خرج ما کنه به گدایی میوفته

رک بگو متاسفانه نافت مثل نوزاد هنوز به مادرت بسته اس از این به بعد تمایلی به رفت و امد به خونه مادرت ...

بابا من دوماه یه بارم نمیریم من شهر دیگم اونا شهر دیگه ولی تا شوهرمو نقره داغ نکنم ول نمیکنم...

عزیزم حرص الکی نخور به متفت بگیر جلوی پیشرفت خودشو گرفت

نه من نمیگذرم ازش چون خودش خیلی تز میده که تحت تاثیر حرف کسی نباش ولی خودش.....

آره خیلی تز میده

بهترین کار اینه که مستقیم توی روش وایستی چون وقتی ببینن که ی بار حرفشون تاثیر گذاشته دیگه همیشه همین کارو میکنن. ببین تهش اینه که شوهرت ناراحت میشه و انجام نمیده دیگه در هر صورت به حرف مادرش هم میخواد انجام نده پس تو چیزی را از دست نمیدی پس خیلی محکم و قاطع به مادرشوهرت رک بگو لطفا توی کارهای منو شوهرم دخالت نکنید. شاید اولش به نظر بد بشه اما توی دراز مدت اثر مثبت داره برات. اینو منی بهت میگم که همین چند ماه پیش اینکارو کردم و الان دارم نتایجش رو می بینم.

بهترین کار اینه که مستقیم توی روش وایستی چون وقتی ببینن که ی بار حرفشون تاثیر گذاشته دیگه همیشه همین ...

واقعا درست میگی ما همیشه خودمونو تو احترام دیگران خفه میکنیم....واسه اینکه احترام کسی لطمه نخوره احترام خودمونو نابود میکنیم ولی من یه جای دیگه هم گفتم تا وقتی باید احترام به شخصی رو نگه داشت که قابل احترام باشه و احترام خودت از بین نره