2777
2789
عنوان

امپولhcg

78 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من دیروزسونودادم دوتافولیکول ۱۳ و ۲۰درهرطرف تخمدان داشتم.ودوتاامپولhcgزدم.بنظرشمااحتمال داره دوتاش ازادبشه؟چون ازصبح سمت راست میگرفت و ول میکردحالاسمت چپ شده و دردخفیفی دارم؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

باید دیشب اقدام میکردی

دکترم گفت فرداش اقدام نکن.مگه ۲۴تا۳۶ساعت بعدامپول تخمک ازادنمیشه؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
من ك هر چي گشتم آمپول رو پيدا نكردم

بایدبیشترداروخانه هاروبپرسی.همه جاندارن.

تمام داروخانه ها رو رفتم الان يعني ممكنه ازاد نشه ؟

فولیکول چندداشتی؟اگه تنبلی نداشته باشی.شلیدخودش ازادبشع.من یه سری فولیکول ۲۶داشتم.امپول نزدم.شدکیست

ن فرليكولم خوب بود ٢٠سايزش

اقدام کردی؟مال منم ۲۰.انشالله که خودش ازادمیشه.

اول مغرب میزنی آخر شب اقدام  واسه پسردار شدن  دیگه اقدام نمیکنی تا نتیجه حاصل بشه ببین پ ...

من اول مغرب دیروززدم.ولی دکترم گفت فرداشب ۱۲به بعداقدام کن.فقط یبار.