2777
2789
عنوان

امپولhcg

78 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من دیروزسونودادم دوتافولیکول ۱۳ و ۲۰درهرطرف تخمدان داشتم.ودوتاامپولhcgزدم.بنظرشمااحتمال داره دوتاش ازادبشه؟چون ازصبح سمت راست میگرفت و ول میکردحالاسمت چپ شده و دردخفیفی دارم؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید دیشب اقدام میکردی

دکترم گفت فرداش اقدام نکن.مگه ۲۴تا۳۶ساعت بعدامپول تخمک ازادنمیشه؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
من ك هر چي گشتم آمپول رو پيدا نكردم

بایدبیشترداروخانه هاروبپرسی.همه جاندارن.

تمام داروخانه ها رو رفتم الان يعني ممكنه ازاد نشه ؟

فولیکول چندداشتی؟اگه تنبلی نداشته باشی.شلیدخودش ازادبشع.من یه سری فولیکول ۲۶داشتم.امپول نزدم.شدکیست

ن فرليكولم خوب بود ٢٠سايزش

اقدام کردی؟مال منم ۲۰.انشالله که خودش ازادمیشه.

اول مغرب میزنی آخر شب اقدام  واسه پسردار شدن  دیگه اقدام نمیکنی تا نتیجه حاصل بشه ببین پ ...

من اول مغرب دیروززدم.ولی دکترم گفت فرداشب ۱۲به بعداقدام کن.فقط یبار.