2821
2789
عنوان

امپولhcg

78 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من دیروزسونودادم دوتافولیکول ۱۳ و ۲۰درهرطرف تخمدان داشتم.ودوتاامپولhcgزدم.بنظرشمااحتمال داره دوتاش ازادبشه؟چون ازصبح سمت راست میگرفت و ول میکردحالاسمت چپ شده و دردخفیفی دارم؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باید دیشب اقدام میکردی

دکترم گفت فرداش اقدام نکن.مگه ۲۴تا۳۶ساعت بعدامپول تخمک ازادنمیشه؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
من ك هر چي گشتم آمپول رو پيدا نكردم

بایدبیشترداروخانه هاروبپرسی.همه جاندارن.

تمام داروخانه ها رو رفتم الان يعني ممكنه ازاد نشه ؟

فولیکول چندداشتی؟اگه تنبلی نداشته باشی.شلیدخودش ازادبشع.من یه سری فولیکول ۲۶داشتم.امپول نزدم.شدکیست

ن فرليكولم خوب بود ٢٠سايزش

اقدام کردی؟مال منم ۲۰.انشالله که خودش ازادمیشه.

اول مغرب میزنی آخر شب اقدام  واسه پسردار شدن  دیگه اقدام نمیکنی تا نتیجه حاصل بشه ببین پ ...

من اول مغرب دیروززدم.ولی دکترم گفت فرداشب ۱۲به بعداقدام کن.فقط یبار.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز