2777
2789
عنوان

امپولhcg

78 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.من دیروزسونودادم دوتافولیکول ۱۳ و ۲۰درهرطرف تخمدان داشتم.ودوتاامپولhcgزدم.بنظرشمااحتمال داره دوتاش ازادبشه؟چون ازصبح سمت راست میگرفت و ول میکردحالاسمت چپ شده و دردخفیفی دارم؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باید دیشب اقدام میکردی

دکترم گفت فرداش اقدام نکن.مگه ۲۴تا۳۶ساعت بعدامپول تخمک ازادنمیشه؟

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
من ك هر چي گشتم آمپول رو پيدا نكردم

بایدبیشترداروخانه هاروبپرسی.همه جاندارن.

تمام داروخانه ها رو رفتم الان يعني ممكنه ازاد نشه ؟

فولیکول چندداشتی؟اگه تنبلی نداشته باشی.شلیدخودش ازادبشع.من یه سری فولیکول ۲۶داشتم.امپول نزدم.شدکیست

ن فرليكولم خوب بود ٢٠سايزش

اقدام کردی؟مال منم ۲۰.انشالله که خودش ازادمیشه.

اول مغرب میزنی آخر شب اقدام  واسه پسردار شدن  دیگه اقدام نمیکنی تا نتیجه حاصل بشه ببین پ ...

من اول مغرب دیروززدم.ولی دکترم گفت فرداشب ۱۲به بعداقدام کن.فقط یبار.