heliya_rr مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3026 عنوان کنکور ۱۴۰۲ | مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 66 پست سلام بچه ها بنطرتون برای کنکور ۱۴۰۲ اگ من بخوام ترمیم بزنم معدلم حتما باید ۲۰ شه؟؟من خیلی استرس دارم 1401/09/08 | 09:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli_m_ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 619 کسی هست از الان برای کنکور شروع کرده باشه؟؟ من از اول مهر شروع کردم چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
hbarans عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 146 اگ زیر ۱۹ باشه دیگ رشته تاپ نمیشه قبول شد؟ چرا نشه؟میتونی بشی تو اگه زیر ۱۹ باشی کل اون ۴۰ درصد رو از دست نمیدی ک حداقل ۳۰یا۲۰درصدشو داری دیگه بالای ۱۹ باشی شانس قبولیتو بالا میبری وگرنه با زیر ۱۹ هم میتونی رشته تاپ بیاری
دلنیاگلمن عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 5816 موندم چطوری تشریحی بخونم😑 عزیزم تو کنکورتو میخونی خب ،معم اینع بلد باشی دیگه تشریحی وتستی نداره،بعدم تا اردبهشت تموم کن درسارو خرداد رو بزار جمع بندی و واسه امتحانابخون😐
hbarans عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 146 کسی هست از الان برای کنکور شروع کرده باشه؟؟ آره من اصلنم استرس ندارم تمرکزتو بذار رو درس خوندن به هیچی فکر نکن فقط بخون
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3026 استرس نداشته باش سعی کن اول یدونه نمونه سوال بخونی ک بدونی کجاها بیشتر ملاکه بعد بری کتاب ذو بخونی د ... شما از کی برای کنکوز شروع کردی؟
rahaکنکوری عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1366 کسی هست از الان برای کنکور شروع کرده باشه؟؟ من امروز روز دوممه که شروع کردم دانشجو حسابداری👩🎓
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3026 چرا نشه؟ میتونی بشی تو اگه زیر ۱۹ باشی کل اون ۴۰ درصد رو از دست نمیدی ک حداقل ۳۰یا۲۰درصدشو داری دیگ ... مرسییی 😘😘😘
goli_m_ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 619 شما از کی برای کنکوز شروع کردی؟ از یک مهر شروع کردم ولی درست و درمون خوندنم حدودا از اوایل ابان بود چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3026 آره من اصلنم استرس ندارم تمرکزتو بذار رو درس خوندن به هیچی فکر نکن فقط بخون هدفتون چیه بنطرتون میشه پزشکی قبول شد😣
hbarans عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 146 مرسییی 😘😘😘 🥰❤❤استرس هیچیو نداشته باشوقتی درسارو برا کنکور خوب بخونی یعنی اون مبحثو یاد گرفتی وقتی یه مبحثی رو یاد بگیری ینی تشریحی هم باسه میتونی جواب بدی
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3026 🥰❤❤استرس هیچیو نداشته باش وقتی درسارو برا کنکور خوب بخونی یعنی اون مبحثو یاد گرفتی وقتی یه مبحثی ر ... قربونتون برم مرسی😘
goli_m_ عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 619 هدفتون چیه بنطرتون میشه پزشکی قبول شد😣 ببین من یکی رو میشناسم سه ماه اخر رو خوند و پزشکی اورد پس ناامید نشوو البته ک اون سه ماه حتی دسشوییم وقت نمیکرد بره ولی خب الان حدودا 7 ماه وقته جای اینک ناامید باشی از همین الان برنامه بریزو شروع کن چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن