2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن عزیز کی گفته حتما 20 ولس سعی کن حدااقل 18 19 باشه

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
اخه میگن برای پزشکی باید ۲۰ باشه😣

اصلا ربطی نداره مگ درصد هر درس رو ندیدی 

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
ن عزیز کی گفته حتما 20 ولس سعی کن حدااقل 18 19 باشه

من الان چطوری بشینم برای تشریحیا بخونم میترسم امتحان خیلی سخت باشه باید تاخردادم تموم کنم کنکورمو از اللن شروع کزدم خیلی استرس دازم😣

اخه میگن برای پزشکی باید ۲۰ باشه😣

زر زدن بابا،باید خوب باشه ولی ۲۰ن دیگه ،بعدم مهم درصداته چون معدل تراز آور نیس انچنان ، تو تلاشتو بزار هرچی شد شد دیگه ،امتحانا نهایی کلاااا آبکین ،کتابو فول باشی بیست میشی نگران نباش 

من الان چطوری بشینم برای تشریحیا بخونم میترسم امتحان خیلی سخت باشه باید تاخردادم تموم کنم کنکورمو از ...

استرس نداشته باش سعی کن اول یدونه نمونه سوال بخونی ک بدونی کجاها بیشتر ملاکه بعد بری کتاب ذو بخونی دوبتره نمونه سوال سالای گذشترو حل کنی منم پشت کنکوریم عین تو دی هم ترمیم دارم تصمیم دارم یه روز واسه هر درسی وقت بزارم