2777
2789
هدفتون چیه؟

گاهی پزشکی گاهی فرهنگیان 

پارسال پرستاری ازاد اوردم ولی از پرستاری بدم میاد

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین من یکی رو میشناسم سه ماه اخر رو خوند و پزشکی اورد پس ناامید نشوو  البته ک اون سه ماه حتی ...

واقعا چطوری اخه من پارسال حالا یدده خوندم ولی رتبم افتضاح افتضاح شد

همه چی بستگی به تلاشت داره  خوب تلاش کن خیلی بخون ناامید نشو به هیچی هم فکر نکن  آزمون ش ...

ن ازمون شرکت نمیکنم بنطرتون ریاصیو چطوری یخونم فقط کلاس فیزیک ثبت نام کردم

ن ازمون شرکت نمیکنم بنطرتون ریاصیو چطوری یخونم فقط کلاس فیزیک ثبت نام کردم

آزمون حتما شرکت کن خودتو بسنج 

اگه ضعیف نیستی خودت بخون درسنامه بخون بعد تستاشو بزن اگه نمیتونی کلاس برو 

من خودم با درسنامه میخونم

آزمون حتما شرکت کن خودتو بسنج  اگه ضعیف نیستی خودت بخون درسنامه بخون بعد تستاشو بزن اگه نمیتون ...

ن خیلی ضعیفم نه خیلی قوی مثلا تابع هیچی نمیدونم بنطرت فیلم نگاه کنم خوبه

اخه ازمونم الان عقب افتادم دیگ دلمم نمیخواد هزینه کنم بنطرتون خودم توخونه بزنم خوبه؟

واقعا چطوری اخه من پارسال حالا یدده خوندم ولی رتبم افتضاح افتضاح شد

من خودمم سه ماه اخر رو خوندم گاهی 12 ساعت گاهی 8 ساعت پرشتاری ازاد اوردمم

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی؟! نظر همه محترمه اما هر نظری درست نیست پس قبل عمل به هر نظریخوب فکر کن
خوش بحالت من رتبه پارسالم خیلی افتضاح شد😢

ببین سه ماه اخر دهنم سرویس شد حتی وقت نمیکردم شیو کنم سیبیلام شده بود چنگیزی ابروها پیوسته بقدری وزن کم کردم ک حد نداش واسه همین دلم نمیخواس بمونم پشت کنکور اما دلم نیومد این فرصتو از دست بدم

بکوب نخوندی؟ ایشالا ک بتونیم کاش عمومیازو حذف کردن اختصاصیارو خیلی سخت ندن😣

چرا خوندم حتی یکروز اتلافیم نداشتم اما گاهی اوقات کمتر از 12 ساعت میخوندم و خب مسلما اگر بیشتر خونده بودم رتبم بهتر میشد

ن خیلی ضعیفم نه خیلی قوی مثلا تابع هیچی نمیدونم بنطرت فیلم نگاه کنم خوبه اخه ازمونم الان عقب افتادم ...

بستگی داره به خودت ببین چطوری خوب یاد میگیری مثلا من خودم اصلا فیلم نمیبینم درسنامه میخونم فقط ولی حواهرم بافیلم یاد میگیره 

یادگیری هرکسی باهم فرق داره خودت باید ببینی با کدوم بهتر باد میگیری