2777
2789
عنوان

شرط بندی و قمار

3796 بازدید | 18 پست

بنده۲۸سال دارم

مادرم دوسال پیش فوت کرد

من خ بی کس شدم پدرم بهم کمک نکرد واسه دانشگاه

ترس هزینه باعث شد برم سراغ شرط بندی

چون بلد بودم 

بردم و بردمو بردم غرق شدم تو شیرینی این لعنتی

تا اینکه یه درد جسمی اومد سراغم دگترا گفتن ژنتیکیه

الان من رسما رد دادم

یاد خوابم مادرم میفتم میگفت تقصیر توعه

همش میگم ای خدا چرا قمار کردم

خ هم سود کردم

همش میگم خدایا امروز یا فرداس ک بمیرم چون خ بدنم کسله

رسما رد دادم و یبار میگم مادرم از من بدش میاد

یبار میگم این ژنتیکیه خب

یبار میگم چرا اینکارو کردم

حالا درس و زندگیم با این بیماری محتل شده

یه عده میگن روت دعا خوندن

رفتم پیش یه دعا نویس کار بلد گفت این حرفا نشونه اینه که برات دعا خوندن که ارزوی مرگ کنی

من واقعا واقعا از درگاه خدا توبه کردم و کفتم دیگه اینکارو نمیکنم هیچوقت و نکردم دیگه

همش فکر تو سرمه

نه میراره بخوابم نه چیزی

یه# دانشجوی پزشکی ابله

ایا ممکنه از دعا باشه؟

یا از بیماریم میترسم؟

یا قمار باعث شده؟

فقط بفکر ابن میفتم خودکشی کنم حتی

ایا خواب دیدن مادرم ک میگفت تقصیر توعه البته اوایل کلا بخاطر فوتش اذیت شدم و کلا شبا تا نصف شب توو قبرستون خوابیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه نمیگید👇🏻

من واقعا واقعا از درگاه خدا توبه کردم و کفتم دیگه اینکارو نمیکنم هیچوقت و نکردم دیگه

خب، پس دیگه نگران نباشید، چون خدا میبخشه. برای شادی روح مادرتون دعاکنید و از ایشون بخواین دعاتون کنند... دعای مادر گیراست. به حرف رمال ذره ای توجه نکنید. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

قمار حرامه عزیزم 

تمام پولی که بدست آوردی رد مظالم بده استغفرالله هم زیاد بگو انشاالله حل میشه 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

علتشو نمیدونم، اما پولی که آه پشتش باشه به کسی وفا نمیکنه و باعث خوشبختی نمیشه... باید پولایی که از این راه در آوردی رو ببری پس بدی تا توبه ات پذیرفته بشه، وگرنه که چه توبه ایه؟ خوب بشی دوباره میری سراغش و همه چی یادت میره...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *

ای بابااااا دعا چیه 

شما رو بخدا این چیزا رو باور نکنین 

شما یکی رو ببرین پیش این دعا نویسا که نگن براش دعا خونده نشده

خوب اینا چیزی دیگه بلد نیستن اینا رو میگن

آخه ملت بیکارن را بیوفتن پیش دعا نویسا برا بقیه دعا بخونن؟

از علم حرف بزن ن خرافات 

جنابعالی مشکلتون علمیه ن خرافی 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

سلام 

همین که توبه کردی ازته  دل مطمئن باش خدا تو رو بخشیده و وشما فقط  از خدا کمک بخواه که شفاتون بده ، درضمن توسعه به ائمه هم یادتون نره، خواندن هر روز زیارت عاشوراء به نیت شفا خیییلی مؤثره.

خداوندا چنان کن سرانجام کار   که تو خشنود باشی ومارستگار

هرچی پول از اون طریق به دست‌ اوردی بده بره،نماز اول وقتم کمکت میکنه وقتایی ک این افکارم میاد تو سرت بشین با خدا حرف بزن خودتا خالی کن فک کن مامانتم داره میبینتت

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستی حالم زودتر خوب شه❤

هر وقت اسم قمار میاد یاد دوستم میفتم 

باباش تو قمار باخت ، دیگه هیچی نداشت که سرش بازی کنه رو دخترش بازی کرد ، دخترش را باخت 

هیچ وقت یادم نمیره دختره انقد خوشگل بود ، چشمای درشت، خیلی ناز بود ، یه چمدون بستن واسش دادنش دست طرف با خودش بردش 

دیگه ازش خبر ندارم ، نمیدونم جاش خوبه ، مرده زنده است

خدایا شکرت